X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 18 stycznia, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex_92 bnie znam technik przeprowadzania biopsja wątroby u ciężarnych ale byłam przy wielu biopsjach wątroby i kurcze robi się to pod tk. A gdzie ciąża i tk. Może chodziło im że po porodzie zrobią?
    Na to zamieszanie z mlodymi to powiem,że o ile nie ma na oddziale.jakiś porachunków to nad młodymi i tak czuwają starzy..Są odprawy ,konsultacje. To nie jest tak ,że oni są sami sobie pozostawieni. Przynajmniej teoretycznie.
    Ja bym się nie wypisywała. Zaczekalabym jeszcze. Niech robią ile się da badań bo jak urodzisz nie będziesz miała na to czasu. A tak przyjdą jedne wyniki,i jak są okej to kombinują dalej. Leż ile się da.

Edit. Internety mówią że się robi u ciężarnych biopsje watroby.. Nawet nie wiedziałam . Chociaż z drugiej strony jakoś diagnozować ciężarnej muszą. Fajnie że się tak da.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia, 22:56

preg.png
‹‹ 648 649 650 651 652
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ