CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja trochę od drugiej strony, gotowa na hejt.
W temacie faworyzjacji jednego z rodzeństwa.
U nas Pasierb jest na 2 planie, sami się na tym łapiemy, że zawsze wszystko jest dla niej, nie dla niego.
Pasierb jest młodszy, ale jest bardzo irytujacym dzieckiem, nierozgarniętym i bardzo ciężko go czegokolwiek nauczyć. Mamy podejrzenia Aspergera, ale temat rzeka...
Za to pasierbica wyszczekana, 100% ogarnięcia, pyskula i dla niej i pod nią zawsze jest wszystko robione. Wychodzi to samo od siebie... pilnujemy się, ale życie weryfikuje.
Myślę, że dorosłe życie też później podobnie weryfikuje. -
420 - 430g, wymiary albo idealnie co do OM albo +2 dni także wszystko ok😁
Szyjka 4 cm💪
Teraz muszę popatrzeć gdzie się zapisać na III 😅Gusia_, Tanashi, Elza1234, SZKODNIK, Werzol, awokado 🥑, Nosa, amoze, KarolaKinga, Klaudek11, przygodami66, Cel95, Alex_92, Biedronka@, eeemakarena, Malinaaa2024, xSmerfetkax, KasiaGosiaWerka, Lola93, koktajlowa, Margareetka, Lauraa, Moooniii, Revolutionary , CelinaJan, kasssia, asiun, Kindziukowa, Anuncja lubią tę wiadomość
-
Psychologicznie: nie da się traktować dzieci po równo, więc nie rób sobie żadnych wyrzutów. To tak bywa, że na jakimś etapie życia jedno jest bardziej irytujące. Potem z tym pierwszym dla odmiany bliżej. Nie ma co się wewnętrznie katować
-
Nineq wrote:420 - 430g, wymiary albo idealnie co do OM albo +2 dni także wszystko ok😁
Szyjka 4 cm💪
Teraz muszę popatrzeć gdzie się zapisać na III 😅
Super wieści ❤️ kawał bobasa!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia, 14:19
-
magdalena321 wrote:Ale wtopa… zjadłam teraz makaron z pesto i parmezanem i z głupoty przeczytałam na tym parmezanie z biedry z gusto bello że jest z mleka surowego..
Ja pier… -
magdalena321 wrote:Ale wtopa… zjadłam teraz makaron z pesto i parmezanem i z głupoty przeczytałam na tym parmezanie z biedry z gusto bello że jest z mleka surowego..
Ja pier…
Wyluzuj, parmezan można , bo to ser twardy i tam bakterie mają trudno się namnożyć, ale co do biedronkowych produktów ...🤐 -
Gusia_ wrote:Psychologicznie: nie da się traktować dzieci po równo, więc nie rób sobie żadnych wyrzutów. To tak bywa, że na jakimś etapie życia jedno jest bardziej irytujące. Potem z tym pierwszym dla odmiany bliżej. Nie ma co się wewnętrznie katować
Dziękuję za wsparcie, faktycznie tak jest.
Młody aktualnie to taki głupol, idealny na takiego "klasowego błazna" 🙈.Gusia_ lubi tę wiadomość
-
SZKODNIK wrote:Wyluzuj, parmezan można , bo to ser twardy i tam bakterie mają trudno się namnożyć, ale co do biedronkowych produktów ...🤐
No wiem ale miałam dziś taki smak a że byłam akurat w biedronce i mi się w domu parmezan skończył to wzięłam… Ale ogólnie różnica w smaku jest kolosalna także to był mój pierwszy i ostatni parmezan który tam kupiłam ☹️ -
SZKODNIK wrote:Dziękuję za wsparcie, faktycznie tak jest.
Młody aktualnie to taki głupol, idealny na takiego "klasowego błazna" 🙈.Gusia_ lubi tę wiadomość
-
Karola3xJ:D wrote:Pól lotniska jak nie więcej ma zastrzyki w torbach. Udanego lotu !
A to w szoku jestem, nigdy nikogo nie znałam kto by potrzebował👰🏻♀️29 👨💼32
2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Letrox, hydroxychloroquine, acard
+ ⏸️ neoparin (+ do 18tc encorton, duphaston, utrogestan)
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
18/11 9+0, CRL 2,4 💗 178/min
5/12 11+4, CRL 5,4 💗 158/min
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 🙏
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
Cel95 wrote:A to w szoku jestem, nigdy nikogo nie znałam kto by potrzebował
Cel95 lubi tę wiadomość
-
Nineq wrote:420 - 430g, wymiary albo idealnie co do OM albo +2 dni także wszystko ok😁
Szyjka 4 cm💪
Teraz muszę popatrzeć gdzie się zapisać na III 😅Nineq lubi tę wiadomość
-
Gratulacje dobrych wiadomości z wizyt dziewczyny!
Mnie zawsze jako jedynaczkę szokuje jak można faworyzować jedno z dzieci. Okropne zjawisko.👰🏻♀️29 👨💼32
2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Letrox, hydroxychloroquine, acard
+ ⏸️ neoparin (+ do 18tc encorton, duphaston, utrogestan)
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
18/11 9+0, CRL 2,4 💗 178/min
5/12 11+4, CRL 5,4 💗 158/min
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 🙏
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
koktajlowa wrote:@Revolutionary Wszystkiego dobrego na kolejne lata razem 😊
Dziękuje 🥰2cs 🤞
7dpo:
- Progesteron: 15,30 ng/ml
- Estradiol: 288 pg/ml
17.10.2024 ⏸️🍀
18.10.2024 - 16dpo: Beta 381,000 mIU/ml, Progesteron 33,40 ng/ml ✊
21.10.2024 - 19dpo: beta 1067,000 mIU/ml 🍀
29.10.2024 - CRL 2,8mm, widać cień serduszka 🥹
06.11.2024 - CRL 1,03cm małego żelka 🥹 pięknie bijące ❤️
20.11 - 22.11 - szpital, podejrzenie CMV, wynik negatywny 🙏
22.11 - 2,14cm żelka Haribo, 180 uderzeń❤️
17.12.2024 - prenatalne, prawie 7 cm uparciucha, wszystko ok, chłopczyk (?) 💙 🥹
06.02.2025 - połówkowe 🙏
👩 30s
🧑 34
🐶 3
A journey of a thousand miles begins with a single step...
-
Moje dziecko jest dziś tak spokojne w brzuchu że aż musiałam sprawdzić detektorem czy wszystko ok. Normalnie raz za jakiś czas coś poczuje, nie ma buszowania po brzuchu aż mi dziwnie. Człowiek to się nie przestanie martwić i schizować 🫣 dobrze że już bliżej niż dalej bo zwariować idzie 😆
-
A ja właśnie zamówiłam trzypak bodziaków na krótki rękaw jeszcze, żeby skorzystać z promocji. Chyba chce tym przywołać dobre myśli, bo gdzieś mimo wszystko ta długość szyjki macicy siedzi mi z tyłu głowy. Więc zakupy jako afirmacja dobrych kolejnych tygodni ❤️
eeemakarena, magdalena321, przygodami66, Cel95, xSmerfetkax, Elza1234, Natalia1992, Lauraa, Alex_92, KasiaGosiaWerka, Lola93, Revolutionary , amoze, CelinaJan lubią tę wiadomość
-
Gusia_ wrote:A ja właśnie zamówiłam trzypak bodziaków na krótki rękaw jeszcze, żeby skorzystać z promocji. Chyba chce tym przywołać dobre myśli, bo gdzieś mimo wszystko ta długość szyjki macicy siedzi mi z tyłu głowy. Więc zakupy jako afirmacja dobrych kolejnych tygodni ❤️