CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Gusia_ wrote:A ja mam z połówkowych piękne zdjęcia. Tak wyraźnie widać twarz. Już wiszą na lodówce i się wzruszam zawsze jak patrzę ❤️❤️❤️
Jeju ale Ci zazdroszczę 😍😍 pani doktor mówiła że nasz zasłonił twarz wszystkim czym mógł 🤣 no ale może na 3 prenatalnych się odkryje 😅
@revolutionary nie martw się, jestem na tym samym etapie z zakupami 🙈 chociaż już sobie ten luty planuje na duże zakupy, tylko podczytuję i zapisuję co polecacie 😅Revolutionary lubi tę wiadomość
-
magdalena321 wrote:O właśnie możesz wrzucić takie zdjęcie? 🥹
Ja pytałam w klinice mojej czy w przyszłym tygodniu zrobią mi takie to dostałam odpowiedzieć że zapłacić 50 zł za zdjęcie muszę lub 90 zł za nagranie i poinformować lekarza żeby przełączył na taki tryb o ile ułożenie dziecka na to pozwoli wgl 🤦🏻♀️ także nie wiem co zrobić
U mnie dziś ułożenie podłużne główkowe więc buzię było widać. Lekarz ustawiał pokrętłem, żeby było wyraźne, ale widać jak widać. Generalnie jak za darmo to biorę 😅
Strzelam, że może niektórzy mają inny sprzęt do 3d.Lauraa, magdalena321, Elza1234, eeemakarena, Werzol lubią tę wiadomość
-
Szkodnik, gdzie ten bałagan po patrzę i nie widzę 😅 piękny brzuszek!
Co do zakupów to ja też jestem na razie w tyle za większością z Was, wczoraj nastąpił progres bo zamówiłam łóżeczko. Też z tego sklepu Julia, jak bodajże Weronka. Oprócz tego mam przewijak od koleżanki i pare ciuszków które muszę odebrać i oprócz tego zero, nic. Trzeba się brać do roboty 😅 -
Nineq cos tam widac , ale faktycznie nienajlepsza jakość zdjęcia.
Laura ja mam z trzecich prenatalnych z poprzedniej ciąży właśnie takie zdjęcia, na których córka ma na twarzy nogę i ręce i nic nie widać 🤷♀️ także znam temat. Niektórzy czasem po prostu nie mają ochoty na fotki w tym momencie, w którym chciałoby się popatrzeć 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 11:39
Lauraa lubi tę wiadomość
-
U mnie połówkowe trwały dosłownie 10 min i mam wrażenie, że nawet twarzy nie sprawdzał 🫣 także u mnie z połówkowych same zdjęcia głowy, serca, kręgosłupa 🙄
Dobrze, że prowadzący na każdej wizycie robi zdjęcia 3D, to chociaż za 2 tygodnie sobie obczaję jak ten bobas wygląda. -
Nosa wrote:Ja idę ze względu na cukrzycę ciazowa, ogólnie to prowadzący powinien Ci zlecić lub zasugerować, może podpytaj na wizycie?Kiedy masz?
Kciuki za dzisiejsze polowkowe 🤞
W czwartek mam w luxmedzie to podpytam, bo prywatnie dopiero za dwa tygodnie. Kiedy miałaś stwierdzona cukrzycę ciążową? Bo tak sobie myślę, że ja jedynie miałam badaną glukozę w 7 tygodniu ciąży i tyle 🤔 -
Anabbit wrote:W czwartek mam w luxmedzie to podpytam, bo prywatnie dopiero za dwa tygodnie. Kiedy miałaś stwierdzona cukrzycę ciążową? Bo tak sobie myślę, że ja jedynie miałam badaną glukozę w 7 tygodniu ciąży i tyle 🤔
Jeśli pierwsze badanie jest prawidłowe, to potem tylko masz test obciążenia glukozą około 26 tygodnia ciąży jak komuś wyjdzie nieprawidłowa na 1 badaniu, to wysyłają szybciej.Anabbit lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 11:57
magdalena321, Nineq, Tanashi, Revolutionary , Anabbit, Margareetka, KarolaKinga, Lauraa, SZKODNIK, Weronka, koktajlowa, xSmerfetkax, przygodami66, Nosa, Elza1234, eeemakarena, awokado 🥑, Alex_92, Natalia1992, Klaudek11, Werzol, Malinaaa2024 lubią tę wiadomość
-
Nineq wrote:
Ojej no widać buźkę zarys 🥰
Słodkie!
Ja się chyba też zdecyduje, bo wyjdzie jak wyjdzie a 50 zł to nie majątek może się uda 😆 -
Tanashi wrote:Jeśli pierwsze badanie jest prawidłowe, to potem tylko masz test obciążenia glukozą około 26 tygodnia ciąży jak komuś wyjdzie nieprawidłowa na 1 badaniu, to wysyłają szybciej.👱🏻♀️34👦🏻40
8-6-25 💗 Lotte
-
Elza1234 wrote:Idź do lekarza. Mnie te inhalacje naprawdę w jeden dzień postawiły na nogi
-
Bratowa męża napisała mi, że jest jakaś promocja -30% na gemini na wyprawkowe tematy, więc przekazuje dalej, może skorzystacie, skoro przewija się dziś temat zakupów
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 11:57
Revolutionary , Elza1234, eeemakarena, Alex_92, Margareetka lubią tę wiadomość