Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › Czy beta nie jest za niska?
Odpowiedz

Czy beta nie jest za niska?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Wczoraj zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywny. Druga kreska była bledsza ale wybrałam się na krew.
    Cykle mam 27 dniowe, okres spóźnia się 3 dzień. Owulacja była ok 13-14 dnia cyklu.
    Beta dzisiaj wyszła 34,85. Czy to nie za nisko? :(

• MalaHD Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawdź za 2 dni. Tak na prawdę nie wysokość bety a przyrost jest ważny.

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie się wybieram, ale zaniepokoiłam się trochę, czy na pewno jest wszystko w porządku i czy nie wszystko stracone.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest ok

• czekajacanacud1 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na tak wczesnym etapie liczy sie przyrost ;) sprawdz ponownie za 48h :)

6sutskjolve431gm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę mnie uspokoilyscie :) Na widełkach z laboratorium nie mieściłam się w żadnych z tym wynikiem i to mnie tak zaniepokoiło. Ale pójdę w sobotę i wszystko się okaże, mam nadzieje ze wynik bedzie co raz wyższy :)

• Tanda Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2017, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jakie miałaś normy na wyniku?

Matylda <3
    klz9jw4zid0t29hn.png
  • mamamarysi Przyjaciółka

Wysłany: 29 sierpnia 2017, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak tam?

Ja pierwsza beta 10dpo (chyba...) 42, po dwóch i pół dnia 147.

Marysia 21.12.2016

c2ce02cf6fc4973cee1f848956fdcf72.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ