X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czy jest ryzyko listeriozy ?
Odpowiedz

Czy jest ryzyko listeriozy ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alinda Koleżanka

Wysłany: 29 stycznia, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sobotę byl robiony sos mięsny i jedzony aż do wczoraj chowany i znów ciągle odgrzewany.Wczorsj już zostały resztki i chciałam go wykończyć do klusków i Niby parował ale okazało się że nie był gorący czyli tylko garczek się podgrzał teraz się martwię bo czytałam że złe podgrzewanie kilkukrotnie już odgrzewanego jedzenia to ryzyko listeriozy 😥

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia, 16:23

• Krewetka04 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że niewielkie, jeśli nie miałaś rewolucji żołądkowych, to raczej wszystko z nim było w porządku, ale rozumiem Cię :)

event.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ