Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czy jest ryzyko listeriozy ?
Odpowiedz

Czy jest ryzyko listeriozy ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alinda Koleżanka

Wysłany: 29 stycznia 2025, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sobotę byl robiony sos mięsny i jedzony aż do wczoraj chowany i znów ciągle odgrzewany.Wczorsj już zostały resztki i chciałam go wykończyć do klusków i Niby parował ale okazało się że nie był gorący czyli tylko garczek się podgrzał teraz się martwię bo czytałam że złe podgrzewanie kilkukrotnie już odgrzewanego jedzenia to ryzyko listeriozy 😥

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2025, 16:23

• Krewetka04 Przyjaciółka

Wysłany: 30 stycznia 2025, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że niewielkie, jeśli nie miałaś rewolucji żołądkowych, to raczej wszystko z nim było w porządku, ale rozumiem Cię :)

event.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ