X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czy ktoś z Was miał ten wózek?
Odpowiedz

Czy ktoś z Was miał ten wózek?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kosia Nowa

Wysłany: 16 maja 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RAF-POL WÓZEK LARGO 3w1 GŁĘBOKI SPACER FOTELIK http://allegro.pl/raf-pol-wozek-largo-3w1-gleboki-spacer-fotelik-i5074483493.html

czy bylyscie zadowolone?

16uds65gi5dorqvl.png[/link]
  • izabelka04 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja go nie miałam ale wygląda bardzo fajnie i sama się nad nim zastanawiam :)

<3 WOJTUŚ <3 moje słodkie słodkości <3

7v8rw1d340v3rocf.png
  • Kosia Nowa

Wysłany: 16 maja 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no my tez rozwazamy czy go kupic :)

16uds65gi5dorqvl.png[/link]
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ