X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czy możliwa jest w tym przypadku ciąża?
Odpowiedz

Czy możliwa jest w tym przypadku ciąża?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nesia_ Nowa

Wysłany: 7 lipca, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    na początku chcę zaznaczyć, że moje cykle są bardzo nieregularne - 15-24 dni i tak od pół roku. Od stycznia mam bardzo imprezowy tryb życia, ostatnio 3 tygodnie codziennie jakieś dawki alkoholu wpadały do moich ust, później na 1.5tygodnia przestałam pić i imprezować, a teraz od dwóch tygodni tylko raz w tygodniu imprezuje, ale bardziej skupiłam się w ostatnim czasie na wysypaniu, zdrowszym trybie życia. 3 czerwca współżyłam i 10 czerwca dostałam normalny mocny okres, intensywna krew, skrzepy, zmienianie podpaski kilka razy dziennie - no taka norma. Trwalo to trzy dni ale zazwyczaj tyle moje okresy trwają 2-3 max 4 dni. Dzisiaj mam 28 dzień mojego cyklu, a okresu brak jedyne co to pobolewa mnie podbrzusze od 2-3 dni na środku, piersi nie bolą, ani nic w tym stylu. Nie mam objawów ciąży typu: nadwrażliwość na zapachy, parcie na pęcherz czy inne tego typu rzeczy. Zrobiłam test ciążowy i jak na moje nieszczęście był wadliwy, bo nie miał ani jednej kreski. Czy powinnam się martwić o ciążę mimo, że dostałam 10 czerwca okres? Z nikim nie współżyłam od tego 3.06.
    Czy to po prostu zmiana trybu życia przez co organizm oszalał? Jedyne jaki objaw mam to duża ilość śluzu, nie jestem w stanie stwierdzić czy jest go więcej niż zawsze. Jeszcze tydzień temu był rozciągliwy i przezroczysty, teraz jest bardziej wodny z domieszkami białego.
    Proszę powiedzcie jak to jest z tym okresem w ciąży, bo wiem że to fizjologicznie niemożliwe, ale jednak różne są opinie i już zgłupiałam

• FElkaq Nowa

Wysłany: 7 lipca, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ciąży raczej nie jesteś. Zrób dla własnego spokoju jeszcze raz test i nie martw się. Okres przez stres może Ci się spóźnić.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ