X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czy możliwa jest w tym przypadku ciąża?
Odpowiedz

Czy możliwa jest w tym przypadku ciąża?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nesia_ Nowa

Wysłany: 7 lipca, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    na początku chcę zaznaczyć, że moje cykle są bardzo nieregularne - 15-24 dni i tak od pół roku. Od stycznia mam bardzo imprezowy tryb życia, ostatnio 3 tygodnie codziennie jakieś dawki alkoholu wpadały do moich ust, później na 1.5tygodnia przestałam pić i imprezować, a teraz od dwóch tygodni tylko raz w tygodniu imprezuje, ale bardziej skupiłam się w ostatnim czasie na wysypaniu, zdrowszym trybie życia. 3 czerwca współżyłam i 10 czerwca dostałam normalny mocny okres, intensywna krew, skrzepy, zmienianie podpaski kilka razy dziennie - no taka norma. Trwalo to trzy dni ale zazwyczaj tyle moje okresy trwają 2-3 max 4 dni. Dzisiaj mam 28 dzień mojego cyklu, a okresu brak jedyne co to pobolewa mnie podbrzusze od 2-3 dni na środku, piersi nie bolą, ani nic w tym stylu. Nie mam objawów ciąży typu: nadwrażliwość na zapachy, parcie na pęcherz czy inne tego typu rzeczy. Zrobiłam test ciążowy i jak na moje nieszczęście był wadliwy, bo nie miał ani jednej kreski. Czy powinnam się martwić o ciążę mimo, że dostałam 10 czerwca okres? Z nikim nie współżyłam od tego 3.06.
    Czy to po prostu zmiana trybu życia przez co organizm oszalał? Jedyne jaki objaw mam to duża ilość śluzu, nie jestem w stanie stwierdzić czy jest go więcej niż zawsze. Jeszcze tydzień temu był rozciągliwy i przezroczysty, teraz jest bardziej wodny z domieszkami białego.
    Proszę powiedzcie jak to jest z tym okresem w ciąży, bo wiem że to fizjologicznie niemożliwe, ale jednak różne są opinie i już zgłupiałam

• FElkaq Nowa

Wysłany: 7 lipca, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ciąży raczej nie jesteś. Zrób dla własnego spokoju jeszcze raz test i nie martw się. Okres przez stres może Ci się spóźnić.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ