Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czy możliwe, że to ciąża?
Odpowiedz

Czy możliwe, że to ciąża?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Julia96 Nowa

Wysłany: 4 lipca 2023, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miesiąc temu dzień przed miesiaczką do pochwy dostała się spora ilość spermy. Dziś spóźnia mi się okres o 7 dni. Kilka dni temu miałam bóle podbrzusza jak na okres, bylam pewna, ze nastapeny dzień po bólu go dostane, jednak objawy okresu ustały. Tak jak pisałam okres spóźnia mi się 7 dni, mam lekkie mdłości, pratycznie cały dzień od kilku dni, jestem jakaś rozkojarzona, czasami w ciagu dnia boli mnie głowa. Od czasu do czasu kłuje mnie troche jajnik. Dodatkowo pojawił się mleczny śluz. Dodam, że okres mam regularny. Cykl trwa ok. 25/26 dni, a okres trwa 6/7dni. Dziś rano zrobiłam 2 testy z porannego moczu negatywne. W moim życiu nie było ostatnio sytuacji stresowych ani zmiany klimatu. Myślcie, że może być to ciąża mimo, że testy są negatywne w 7 dzień spodziewanej miesiączki ?

• Lani Ekspertka

Wysłany: 4 lipca 2023, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że jest za późno żeby test wyszedł fałszywie negatywny. Proponuję udać się do ginekologa

• Megi93 Ekspertka

Wysłany: 4 lipca 2023, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma szans byś była w ciąży

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ