X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czy możliwe, że to ciąża?
Odpowiedz

Czy możliwe, że to ciąża?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Julia96 Nowa

Wysłany: 4 lipca 2023, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miesiąc temu dzień przed miesiaczką do pochwy dostała się spora ilość spermy. Dziś spóźnia mi się okres o 7 dni. Kilka dni temu miałam bóle podbrzusza jak na okres, bylam pewna, ze nastapeny dzień po bólu go dostane, jednak objawy okresu ustały. Tak jak pisałam okres spóźnia mi się 7 dni, mam lekkie mdłości, pratycznie cały dzień od kilku dni, jestem jakaś rozkojarzona, czasami w ciagu dnia boli mnie głowa. Od czasu do czasu kłuje mnie troche jajnik. Dodatkowo pojawił się mleczny śluz. Dodam, że okres mam regularny. Cykl trwa ok. 25/26 dni, a okres trwa 6/7dni. Dziś rano zrobiłam 2 testy z porannego moczu negatywne. W moim życiu nie było ostatnio sytuacji stresowych ani zmiany klimatu. Myślcie, że może być to ciąża mimo, że testy są negatywne w 7 dzień spodziewanej miesiączki ?

• Lani Ekspertka

Wysłany: 4 lipca 2023, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że jest za późno żeby test wyszedł fałszywie negatywny. Proponuję udać się do ginekologa

👩 29l.
    👧 Lena 2014r
    👦 Aleksander 2015r
    👦Kajtuś 2017r
    👼 Dawidek 2022r

7CS🍀🌈

23.10.2023r 11dpo ⏸🤰
    23.10.2023r 11dpo bhcg 10,8mIU/ml , progesteron 9,34ng/ml
    25.10.2023r 13dpo bhcg 40,9mIU/ml, progesteron 14,97ng/ml
    06.11.2023r mamy pęcherzyk ciążowy USG 5+6, OM 6+3
    20.11.2023r mamy serduszko 👶🏼🩷
    20.12.2023r prenatalne dziewczynka 👧🏼
    28.02.2024r II prenatalne dziewczynka 👧🏼
    preg.png
  • Megi93 Ekspertka

Wysłany: 4 lipca 2023, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma szans byś była w ciąży

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ