X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czy możliwe, że to ciąża?
Odpowiedz

Czy możliwe, że to ciąża?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Julia96 Nowa

Wysłany: 4 lipca 2023, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miesiąc temu dzień przed miesiaczką do pochwy dostała się spora ilość spermy. Dziś spóźnia mi się okres o 7 dni. Kilka dni temu miałam bóle podbrzusza jak na okres, bylam pewna, ze nastapeny dzień po bólu go dostane, jednak objawy okresu ustały. Tak jak pisałam okres spóźnia mi się 7 dni, mam lekkie mdłości, pratycznie cały dzień od kilku dni, jestem jakaś rozkojarzona, czasami w ciagu dnia boli mnie głowa. Od czasu do czasu kłuje mnie troche jajnik. Dodatkowo pojawił się mleczny śluz. Dodam, że okres mam regularny. Cykl trwa ok. 25/26 dni, a okres trwa 6/7dni. Dziś rano zrobiłam 2 testy z porannego moczu negatywne. W moim życiu nie było ostatnio sytuacji stresowych ani zmiany klimatu. Myślcie, że może być to ciąża mimo, że testy są negatywne w 7 dzień spodziewanej miesiączki ?

• Lani Ekspertka

Wysłany: 4 lipca 2023, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że jest za późno żeby test wyszedł fałszywie negatywny. Proponuję udać się do ginekologa

• Megi93 Ekspertka

Wysłany: 4 lipca 2023, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma szans byś była w ciąży

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ