X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czy możliwe, że to ciąża?
Odpowiedz

Czy możliwe, że to ciąża?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Julia96 Nowa

Wysłany: 4 lipca 2023, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miesiąc temu dzień przed miesiaczką do pochwy dostała się spora ilość spermy. Dziś spóźnia mi się okres o 7 dni. Kilka dni temu miałam bóle podbrzusza jak na okres, bylam pewna, ze nastapeny dzień po bólu go dostane, jednak objawy okresu ustały. Tak jak pisałam okres spóźnia mi się 7 dni, mam lekkie mdłości, pratycznie cały dzień od kilku dni, jestem jakaś rozkojarzona, czasami w ciagu dnia boli mnie głowa. Od czasu do czasu kłuje mnie troche jajnik. Dodatkowo pojawił się mleczny śluz. Dodam, że okres mam regularny. Cykl trwa ok. 25/26 dni, a okres trwa 6/7dni. Dziś rano zrobiłam 2 testy z porannego moczu negatywne. W moim życiu nie było ostatnio sytuacji stresowych ani zmiany klimatu. Myślcie, że może być to ciąża mimo, że testy są negatywne w 7 dzień spodziewanej miesiączki ?

• Lani Ekspertka

Wysłany: 4 lipca 2023, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że jest za późno żeby test wyszedł fałszywie negatywny. Proponuję udać się do ginekologa

• Megi93 Ekspertka

Wysłany: 4 lipca 2023, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma szans byś była w ciąży

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ