Czy są tu dziewczyny ktorym udało sie zajsc w ciaze dzieki metforminie?
-
nick nieaktualny
-
mi metformina bardzo pomogła. Po 2 miesiącach przyjmowania - wszystkie ! hormony, które miałam podwyższone przed leczeniem unormowały się (androstendion, testosteron itp). Po 3 miesiącach przyjmowania okres uregulował się, a po 6 miesiącach przyjmowania metforminy - zaszłam w ciążę!!! teraz jestem w 16 tygodniu
-
muszka27 wrote:mi metformina bardzo pomogła. Po 2 miesiącach przyjmowania - wszystkie ! hormony, które miałam podwyższone przed leczeniem unormowały się (androstendion, testosteron itp). Po 3 miesiącach przyjmowania okres uregulował się, a po 6 miesiącach przyjmowania metforminy - zaszłam w ciążę!!! teraz jestem w 16 tygodniu
Hej, ja właśnie się dowiedziałam, że jestem w ciąży Biorę 1x Glucophage XR. Niestety wizytę u gina mam za kilka dni dopiero i kurcze nie wiem co z tą metforminą, odstawiać czy nie. Tobie gin kazał odstawić czy brałaś też metforminę już wiedząc o ciąży? -
nick nieaktualnyMnie się udało po 3 miesiacach brania metforminy Do końca nie wiem czy to ona czy wyluzowanie...a oże to i to...ale ja uważam ze mi pomogła. Brałam do pierwszej wizyty, później lekarz kazał ostawiać stopniowo, najpierw brać co drugi dzięń, później co 2 dni itd. Ale on był zdania ze nagłe odstawianie Metforminy może powodować poronienia, a z tego co mi wiadomo kazdy lekarz uważa inaczej.
Mój "Metforminowy" skarb jutro skończy 4 tygodnieMAJKA33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja również po 1,5ms brania Sioforu zobaczylam IIkreski wcześniej mialam 2 wczesne poronienia,mam IO i pewnie komórki były wadliwe. Biorę 2x500 do 12tc,potem będę stopniowo odstawiac.
-