X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czy sa tu jakies ciezarowki z Irlandii?
Odpowiedz

Czy sa tu jakies ciezarowki z Irlandii?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • K27 Znajoma

Wysłany: 8 listopada 2017, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. To moja 3 ciaza, niestety dwie poprzednie stracilam. Obecnie jestem w 5tc. Dostalam zwolnienie lekarskie do pracy,z wiadomych wzgledow. To ciaza wysokiego ryzyka. Chcialam zapytac jak to wyglada na dluzsza mete? Jezeli cala ciaze bede na zwolnieniu jak to sie ma do macierzynksiego? Prosze o jakies wskazowki jak to wyglada w Irlandii.

K28
    Aniolek 8tc 11.11.16
    Aniolki 6tc 06.03.17
    9wvsl6z.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ