X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czy sa tu jakies ciezarowki z Irlandii?
Odpowiedz

Czy sa tu jakies ciezarowki z Irlandii?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • K27 Znajoma

Wysłany: 8 listopada 2017, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. To moja 3 ciaza, niestety dwie poprzednie stracilam. Obecnie jestem w 5tc. Dostalam zwolnienie lekarskie do pracy,z wiadomych wzgledow. To ciaza wysokiego ryzyka. Chcialam zapytac jak to wyglada na dluzsza mete? Jezeli cala ciaze bede na zwolnieniu jak to sie ma do macierzynksiego? Prosze o jakies wskazowki jak to wyglada w Irlandii.

K28
    Aniolek 8tc 11.11.16
    Aniolki 6tc 06.03.17
    9wvsl6z.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ