X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czy to dobra beta hcg
Odpowiedz

Czy to dobra beta hcg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nvciiiia Koleżanka

Wysłany: 11 sierpnia, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, 13dpo zrobiłam test i były mocne dwie kreski, dzisiaj mamy 15dpo i zrobiłam betę wynosi 6606,8mlU/ml i progesteron 31,59ng/ml. Czy to dobry wynik bety jak na taki dzień po owulacji? Jestem po poronieniu i teraz wszystko daje mi strach nie myślałam że zobaczę taką dużą betę

Jednorożec89 lubi tę wiadomość

• Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nvciiiia wrote:
    Hej, 13dpo zrobiłam test i były mocne dwie kreski, dzisiaj mamy 15dpo i zrobiłam betę wynosi 6606,8mlU/ml i progesteron 31,59ng/ml. Czy to dobry wynik bety jak na taki dzień po owulacji? Jestem po poronieniu i teraz wszystko daje mi strach nie myślałam że zobaczę taką dużą betę
    Ładny wynik, ale kluczowy będzie przyrost za 48 h

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

Luteina, Pregna plus, Pregna DHA 2x1, magnez 2x1, Acard 75

Wizyta- 22.08
    Badania prenatalne-3.09

preg.png
  • Nvciiiia Koleżanka

Wysłany: 11 sierpnia, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednorożec89 wrote:
    Ładny wynik, ale kluczowy będzie przyrost za 48 h

Właśnie będę w środę robiła powinna być minimum 12tys chyba ?

• Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam nie doczytałam wartości. Przy tak dużej becie przyrost zwalnia. Nie koniecznie będzie podwojona

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

Luteina, Pregna plus, Pregna DHA 2x1, magnez 2x1, Acard 75

Wizyta- 22.08
    Badania prenatalne-3.09

preg.png
  • Nvciiiia Koleżanka

Wysłany: 11 sierpnia, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednorożec89 wrote:
    Przepraszam nie doczytałam wartości. Przy tak dużej becie przyrost zwalnia. Nie koniecznie będzie podwojona

Czyli lekki stres pewnie będzie, nie wie Pani jaki przyrost byłby odpowiedni w danym momencie ? Moja ginekolog jest na urlopie czekam aż wróci ale też strasznie boję się iść na wizytę pierwszą, po ostatniej stracie dużo wątpliwości do wszystkiego

• Barborka28 Przyjaciółka

Wysłany: 11 sierpnia, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nvciiiia wrote:
    Czyli lekki stres pewnie będzie, nie wie Pani jaki przyrost byłby odpowiedni w danym momencie ? Moja ginekolog jest na urlopie czekam aż wróci ale też strasznie boję się iść na wizytę pierwszą, po ostatniej stracie dużo wątpliwości do wszystkiego
    Patrząc po becie musialas miec wczesniej owulacje😇 chyba że miałaś potwierdzona przez monitoring😇
    Powyżej 1000 beta zaczyna zwalniać, najważniejszym wyznacznikiem będzie wzrost bety. Za kilka dni możesz śmiało umawiać się na usg.
    Mocne kciuki✊️🍀

Nvciiiia lubi tę wiadomość

31lat
    Iprocedura✖️
    II procedura
    ❄️4.1.1 8tydzien💔 c.s.
    ❄️ 4.2.2. 5tydzień💔c.s.
    Kir AA✖️ MTHFR✖️ Pai✖️ Ferrytyna✔️
    NK✔️ CD138✔️ witD,B12 i inne✔️Homocysteina✔️Przeciwciała p.plemnikowe✔️h.pyroli✔️allo mlr✔️ cross match✔️ ana✔️
    34lat
    Słabe parametry nasienia✖️
    13.05 4bb❄️ c.s.(accofil, encorton, estrofem, prolutex, ultrogestan, besins, acard75)
    5dpt⏸️
    6dpt 34,2 8dpt 62 10dpt 144 12dpt 413 14dpt 866 20dpt ❤️
    10+5 4,59cm crl 164❤️
  • Nvciiiia Koleżanka

Wysłany: 11 sierpnia, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Barborka28 wrote:
    Patrząc po becie musialas miec wczesniej owulacje😇 chyba że miałaś potwierdzona przez monitoring😇
    Powyżej 1000 beta zaczyna zwalniać, najważniejszym wyznacznikiem będzie wzrost bety. Za kilka dni możesz śmiało umawiać się na usg.
    Mocne kciuki✊️🍀

Niestety nie jedynie obserwacja testów dwa razy dziennie i tak wyszedł mi niby pik ale może coś źle obliczyłam, to drugi cykl po poronieniu i nie myślałam że się uda, mam nadzieję że w środę beta będzie ładna nie chciałabym powtórki sytuacji 🥺

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ