Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czy to już to? ...
Odpowiedz

Czy to już to? ...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lennka_31 Nowa

Wysłany: 2 kwietnia, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, trochę się niepokoje bo mnie to stresuje...jestem w sytuacji kiedy okres miałam 18.02.2026 potem 05.03.2026 było jakby krwawienie wynikające z ewentualnego zagnieżdżania zarodka ale potem dwa czy tyg później od tego hmm "dziwnego" trzydniowego jasnego i skąpego okresu jak robiłam testy to były same negatywne a według kalendarzyka byłam już mniej więcej w 5 tyg, więc teoretycznie wyjść już powinno coś i być widoczne. W badaniu hcg też wychodziło wtedy w tym " 5 tyg" że 0.2 bety. Chciałam tylko się poradzić czy to normalne i beta jeszcze może wzrosnąć ? Trochę się stresuje i partner też że jestem w ciąży bo to pierwsza potencjalna ciąża i oczywiście pokochamy nasze potencjalne dziecko ale nie wiemy czy jesteśmy już teraz gotowi na nie.

• Ounai Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta negatywna = nie jesteś w ciąży. Plamienie wystapilo 15 dni po 1 dniu cyklu więc w dniu plamienia nie mialam implantacji tylko prawdopodobnie byla to owulacja. Jesli sie martwisz zrob test w dniu spodziewanej miesiączki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia, 22:23

👩🏻‍🦰41🧔🏻39
    👦🏻2015 4640g SN (11cs) 39+6
    👱🏻‍♀2020 3520g SN (1cs) 38+3

6cs po usunięciu jajowodu
    CP 2025 💔 7tc - 5.08.2025 (1cs)

AMH (4dc) 1,83 ng/ml

Beta HCG (12.01) 64,1 mlU/ml -> (14.01) 196,7 mlU/ml -> 200%
    Progesteron (12.01) 53,00 ng/ml -> (14.01) 64,60 ng/ml

9.04 16+0 11,44cm 165g (jest karteczka z płcią!) GA (AUA) 16+4

Rośnij maluszku
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ