X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czy to mogą być objawy wczesnej ciąży?
Odpowiedz

Czy to mogą być objawy wczesnej ciąży?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Stokrotka402 Nowa

Wysłany: 24 maja 2018, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Moje cykle trwaja 26 dni. Okres trwa 4-5 dni. Ostatni okres byl 12 maja ale trwal tylko jeden dzien, krwawienie i bol brzucha bylo tak jak zawsze. 15 maja zrobilam test i wyszedl negatywnie. 20 maja bolal mnie jajnik, bol nasilal sie podczas ruchu. Od 2 dni czuje lekkie swedzenie sutkow i zauwazylam widoczne zylki wokol nich.
    Dodam ze od dwoch miesiecy staramy sie o dzidzie.
    Moje pytanie brzmi: czy pomimo tego okresu i negatywnego testu to moga byc wczesne objawy ciazy?
    Bede wdzieczna za odpowiedz

Stokrotka402
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2018, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powtorz test lub zrob bete...
    Tu nikt nie wywrozy ciąży.
    Jest zawsze taka opcja.
    A ten 20 maja to czasem nie owulacja?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ