Darmowe warszaty
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny! Wrócilam właśnie z tych warsztatów! POLECAM! Rewelacja. Byłam z kuzynką, obydwie jesteśmy doświadczonymi mamami ale baaaaaaardzo wiele się dowiedziałyśmy! Było o fotelikach samochodowych, była pierwsza pomoc, laktacja, mleko modyfikowane i bank komórek macierzystych! Naprawdę warto!!!
Suzy Lee lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja tez wczoraj byłam na warsztatach Bezpieczny Maluch. Wkleje wam co napisałam na ich fanpagu:
Warsztaty godne polecenia. Weseli, profesjonalni, otwarci prowadzący z tym niezbędnym dowcipem, który integruje grupę. Absolutnie rewelacyjne spotkanie o fotelikach, o pierwszej pomocy i Osmoza Care, bardzo interesująca wg. mnie również prezentacja Enfamile, naukowa o tym jak widzi dziecko, badania na świecie o zawartości kwasów DHA w mlekach wszystkich matek dookoła globu. Fajne gadżeciki i próbki, tylko to losowanie- nagrodę główną wygrały dwa razy pod rząd (bo za pierwszym skończyło się nagroda pocieszenia) osoby, które były już wcześniej wylosowane do innej nagrody, czyli nasuwa się wniosek, że z tym mieszaniem losów trzeba coś udoskonalić. Rozbudowalabym tez nieco prezentację o karmieniu piersią, bodajże od położnej. Więcej konkretów i konkretnych przykładów, które kobietom, majacym zostać matkami po raz pierwszy naprawde sa potrzebne.
Mam juz 2,5 letnie dziecko i drugie w drodze, a warsztaty nadal odkrywają coś nowego, ciekawego, lub po prostu odświeżają wiedzę.
Wiecie ile bakterii jest na desce klozetowej? - 7
na klawiaturze - 510
na blacie kuchennym - 3,5 tysiaca! Bo mało kto myje blat czyms innym
Pianka Osmoza CAre pozostawia niesamowite wrażenie na rękach - chłód i strzelającą masę, ktora sprawia wrażenie jakbysmy mieli cos elektromagentycznego miedzy dłońmi. Wchłania się szybko i do końca. Usuwa 99,9% baterii i chorni na nastepne 2 h. Ja z pewnoscia kupie, ale to moze po wypłacie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttp://www.mama-wie.pl/ tu znalazłam info o warsztatach na wiosnę no i jeszcze jak by któraś była zainteresowana to na Karowej w Warszawie jest bezpłatna Szkola rodzenia nawet dla tych mam które nie maja meldunku w stolicy
adakarola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Super! Właśnie się zapisałam do Katowic Bardzo się cieszę że są organizowane takie warsztaty.
-
nick nieaktualnyJa wybieram się na darmowe warsztaty + USG 4D w Łodzi
Porady m.in. w zakresie:
- przygotowania do porodu,
- zalet karmienia piersią,
- pielęgnacji niemowląt i małych dzieci,
- właściwej diety kobiety w ciąży i mamy karmiącej,
- tworzenia unikalnej więzi pomiędzy rodzicem a niemowlęciem,
- wpływu noszenia, przytulania dziecka w chustach na jego rozwój emocjonalny,
- pozyskiwania i przechowywania komórek macierzystych krwi pępowinowej, które w razie potrzeby będą służyć zdrowiu dziecka lub w przypadku zgodności genetycznej – innym członkom rodziny,
- znaczenia składników tranu dla zdrowia dziecka i mamy,
- wyboru wózka dla dziecka,
- powracania do formy po porodzie.
W trakcie prowadzonej akcji przewidziane są również:
- instruktaż bezpiecznej kąpieli
- prezentacja sposobów układania dziecka w chuście
- liczne konkursy z nagrodami
Wszystkim zainteresowanym mamom wykonają profesjonalną sesje zdjęciową.
Moim zdaniem godne polecenia,ja bynajmniej się wybieram, bo kto wie może czegoś się dowiem