X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne detektor tętna płodu.
Odpowiedz

detektor tętna płodu.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agunia Koleżanka

Wysłany: 2 lutego 2024, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

Jestem w 16 tc
    Niedawno zakupiłam detektor, początkowo wszystko było OK tętno dziecka znajdowałam szybko (
    charkerystyczny dźwięk oraz tętno ok 140 -150)
    ostatnio nie mogłam znaleźć serduszka a detektor wykrywał dziwne wartości np. 30 lub 200??!! lecz w końcu usłyszałam bicie serduszka i prawidłowe tętno.
    Zastanawia mnie jedynie skąd wartości np. 200 lub 30? zmierzyłam swoje tętno było ok 90 może ktoś wie o co może chodzić? z góry dziękuję.

preg.png
  • Sheelie Przyjaciółka

Wysłany: 5 lutego 2024, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to tetno pępowiny ? Niestety nie jestem w stanie Ci odpowiedzieć na te pytanie .
    Sama mam detektor tętna ale ten najzwyklejszy .
    Ale wiem że dziecko na teraz dużo miejsca i będziesz bawiła się z nim w berka z tym detektorem bo ja tak samo miałam w 16 tygodniu 😁 czasami trudno było złapać synusia 😀

Agunia lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 31.10.2021 - 9 tyd.

Synuś 40 tyd.+4 - czekamy na ciebie- luty 2024🤱
    💪Starania na nowo - od 2023
    🩺Diagnoza : PCOS ❗️
    💊Stymulacja:Luteina,CLO.
    🩸Suplementy: fertistim, omega , sanprobi super formuła.
    🥚Drożność jajowodów: oba drożne ✅️
  • Agunia Koleżanka

Wysłany: 11 lutego 2024, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sheelie wrote:
    Może to tetno pępowiny ? Niestety nie jestem w stanie Ci odpowiedzieć na te pytanie .
    Sama mam detektor tętna ale ten najzwyklejszy .
    Ale wiem że dziecko na teraz dużo miejsca i będziesz bawiła się z nim w berka z tym detektorem bo ja tak samo miałam w 16 tygodniu 😁 czasami trudno było złapać synusia 😀

Wybrałam się na usg do lekarza, tętno dzidzi w porządku :) z tym szukaniem masz rację... czasem udaje się prawie od razu a czasami trzeba się naszukać bicia serca :)

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ