detektor tętna płodu.
-
Witam
Jestem w 16 tc
Niedawno zakupiłam detektor, początkowo wszystko było OK tętno dziecka znajdowałam szybko (
charkerystyczny dźwięk oraz tętno ok 140 -150)
ostatnio nie mogłam znaleźć serduszka a detektor wykrywał dziwne wartości np. 30 lub 200??!! lecz w końcu usłyszałam bicie serduszka i prawidłowe tętno.
Zastanawia mnie jedynie skąd wartości np. 200 lub 30? zmierzyłam swoje tętno było ok 90 może ktoś wie o co może chodzić? z góry dziękuję. -
Może to tetno pępowiny ? Niestety nie jestem w stanie Ci odpowiedzieć na te pytanie .
Sama mam detektor tętna ale ten najzwyklejszy .
Ale wiem że dziecko na teraz dużo miejsca i będziesz bawiła się z nim w berka z tym detektorem bo ja tak samo miałam w 16 tygodniu 😁 czasami trudno było złapać synusia 😀
Agunia lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 31.10.2021 - 9 tyd.
Synuś 40 tyd.+4 - czekamy na ciebie- luty 2024🤱
💪Starania na nowo - od 2023
🩺Diagnoza : PCOS ❗️
💊Stymulacja:Luteina,CLO.
🩸Suplementy: fertistim, omega , sanprobi super formuła.
🥚Drożność jajowodów: oba drożne ✅️ -
Sheelie wrote:Może to tetno pępowiny ? Niestety nie jestem w stanie Ci odpowiedzieć na te pytanie .
Sama mam detektor tętna ale ten najzwyklejszy .
Ale wiem że dziecko na teraz dużo miejsca i będziesz bawiła się z nim w berka z tym detektorem bo ja tak samo miałam w 16 tygodniu 😁 czasami trudno było złapać synusia 😀
Wybrałam się na usg do lekarza, tętno dzidzi w porządku z tym szukaniem masz rację... czasem udaje się prawie od razu a czasami trzeba się naszukać bicia serca -