X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Detektor tętna płodu
Odpowiedz

Detektor tętna płodu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • phph Znajoma

Wysłany: 28 stycznia 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Warto kupić? Częste używanie Nie szkodzi dzieciątku?

• Agness27 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przylaczam sie do postu bo również chciałabym wiedzieć:)

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • czarna_owca Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mi wlasnie niedawno przyszedl detektor tetne plodu i uwazam, ze jest to super rzecz! szczegolnie w 3 trymestrze, kiedy czasem maluszek ma spokojniejszy dzien i rzadko i delikatnie sie rusza, mozna go sobie podsluchac i upewnic sie, ze wszystko w porzadku :) ja jeszcze przed ciaza obiecalam sobie, ze na pewno zaopatrze sie w takie urzadzenie w ciazy i u mnie bardzo sie to sprawdza :)

mhsv3e5e7kvmf6ta.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam może któraś z Was będzie zainteresowana kupnem detektora tętna płodu
    http://allegro.pl/detektor-tetna-plodu-baby-sound-b-i5958137631.html

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Agatka86 Debiutantka

Wysłany: 30 stycznia 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Warto. Korzystam i wg. mojej Pani doktor jest bezpieczny.

0d1ycsqvgct011bb.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ