X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Detektor tętna płodu
Odpowiedz

Detektor tętna płodu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • phph Znajoma

Wysłany: 28 stycznia 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Warto kupić? Częste używanie Nie szkodzi dzieciątku?

• Agness27 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przylaczam sie do postu bo również chciałabym wiedzieć:)

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • czarna_owca Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mi wlasnie niedawno przyszedl detektor tetne plodu i uwazam, ze jest to super rzecz! szczegolnie w 3 trymestrze, kiedy czasem maluszek ma spokojniejszy dzien i rzadko i delikatnie sie rusza, mozna go sobie podsluchac i upewnic sie, ze wszystko w porzadku :) ja jeszcze przed ciaza obiecalam sobie, ze na pewno zaopatrze sie w takie urzadzenie w ciazy i u mnie bardzo sie to sprawdza :)

mhsv3e5e7kvmf6ta.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam może któraś z Was będzie zainteresowana kupnem detektora tętna płodu
    http://allegro.pl/detektor-tetna-plodu-baby-sound-b-i5958137631.html

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Agatka86 Debiutantka

Wysłany: 30 stycznia 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Warto. Korzystam i wg. mojej Pani doktor jest bezpieczny.

0d1ycsqvgct011bb.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ