X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne DOBRY GINEKOLOG NFZ BĄDŹ PRYWATNIE KIELCE I OKOLICE
Odpowiedz

DOBRY GINEKOLOG NFZ BĄDŹ PRYWATNIE KIELCE I OKOLICE

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulina Grudzień Koleżanka

Wysłany: 29 września 2017, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamuśki . :D

Są tu jakieś osoby z Kielc bądź okolic ?? Potrzebuję namiarów na dobrego ginekologa na fundusz bądź prywatnie. Jakieś opinie ktoś coś????? Większość zakłada że lepiej chodzić prywatnie itd a ja jestem ciekawa czy którejś z was prowadził ciążę jakiś ginekolog na NFZ????

Z góry dziękuję za namiary. :))

Paula.
  • Milka1991 Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja chodziłam prywatnie do dr. Marka Walczyka. Fantastyczny lekarz. Polecam ;)

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ