X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne DOBRY GINEKOLOG NFZ BĄDŹ PRYWATNIE KIELCE I OKOLICE
Odpowiedz

DOBRY GINEKOLOG NFZ BĄDŹ PRYWATNIE KIELCE I OKOLICE

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulina Grudzień Koleżanka

Wysłany: 29 września 2017, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamuśki . :D

Są tu jakieś osoby z Kielc bądź okolic ?? Potrzebuję namiarów na dobrego ginekologa na fundusz bądź prywatnie. Jakieś opinie ktoś coś????? Większość zakłada że lepiej chodzić prywatnie itd a ja jestem ciekawa czy którejś z was prowadził ciążę jakiś ginekolog na NFZ????

Z góry dziękuję za namiary. :))

Paula.
  • Milka1991 Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja chodziłam prywatnie do dr. Marka Walczyka. Fantastyczny lekarz. Polecam ;)

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ