X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Dołek nad pępkiem
Odpowiedz

Dołek nad pępkiem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • antola Znajoma

Wysłany: 28 lipca 2018, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    Coś mnie niepokoi, a mianowicie z 1cm nad pępkiem wyczułam miękki dołek, w którym zagłębia się mniej więcej opuszek palca.
    Tak, mam rozstęp mięśni, ale na całej powierzchni rozstępu jak stoję jest w miarę "sztywna" skóra, a tylko w tym małym miejscu nad pępkiem jest miękkie zagłębienie.
    Co to może być, może któraś z Was też takie coś ma?

8b64f2993c56e5cd22340845b5545f2d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Izunia :) Koleżanka

Wysłany: 29 lipca 2018, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez tak mam ale nie wiem czy można coś z tym zrobić

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ