Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Dopegyt 4x1
Odpowiedz

Dopegyt 4x1

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Noheart93 Przyjaciółka

Wysłany: 15 lipca 2024, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej czy ktoś z was bierze dopegyt 4x1?
    Dostałam zlecenie. I zapomniałam się zapytać co ile godzin. Wcześniej bralam 3x1 co 8h..
    Pozdrawiam

Syn z 3 cyklu. - 07.21 <3

2021 rok:
    10.21- bezskuteczne Starania o rodzeństwo

2022 rok:
    07.22 PCOS⛔-leczenie clo, ovitrelle - są piękne owulacje ✅

2023 rok:
    02.23 koncentracja plemnikow 0.7mln 😭
    03.23 Drożność jajowodów, ok✅
    20.04.23 upragnione 2‼️ kreski - CUD naturalny!
    22.04 beta 160
    24.04 beta 327 (przyrost 104%)
    27.04 - koncentracja 1.4mln
    06.05 - 6t3d jest bicie ❤️
    24.06- 13+5tc prawdopodobnie dziewczynka 🩷
    25+5 wylądowałam w szpitalu ze względu na nadciśnienie. Strach i nadzieja, że jeszcze wytrzymamy....

15.10.2024 Anielka 29+4tc
    Nagle cięcie, nie znamy powodu. 🙏🙏🙏
    preg.png
  • Mamamani Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2024, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    24/3=8 a wiec 24/4=6 czyli co 6 godzin

event.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ