Druga kreska blada,czy to ciaza?
-
Hej,ostatnia @ mialam 9marca,wczoraj postanowiłam zrobic test,ku mojemu zdziwieniu druga kreska wyszla bardzo jasna,po ok3 godz nie wytrzymalam i Robil kolejny,znow slaba.dzis rano powtorzylam tez slaba.tetrzy testy byly bobo,czy to mozliwe ze jest ciaza,naczytalam sie mnóstwo info,i juz głupieje.dzis jest 27 dc.cykle ostatnie mialam cook 29-32 dni.sprobuje zalaczyc foto.
-
Nawet blada kreska zazwyczaj oznacza ciążę - tym bardziej, że zrobiłaś ich aż 3. Najlepiej udaj się do laboratorium i zrób sobie test Beta HCG z krwiMarysia 02.08.2017 😍
Starania o 2 malucha od VI. 2020
CB 12.03.2021 😔
23.09.2021 - 10dpo II,
15 dpo beta 348, 77 , 17 dpo 789,90
18.10.2021 - 0,8 człowieka i
13.12.2021 - SYNEK!
11.04.2022 - 32+1 - 2100 gram
02.05.2022 - 35+1 - 2480 -
No dokładnie, była słabo widoczna, a dziś jestem w 24 tc.
Kiedy ciąży nie było na testach nie było nawet cienia.
Myślę że jest duza szansa u Ciebie wybierz się na bete, niepewność jest najgorsza. Powodzenia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 09:32
-
Wczoraj zrobilam jeszcze jeden z innej firmy,pink test kreska byla ale slaba,i to bylo z moczu dziennego.poszlam wczoraj do lekarza,powiedzial po badaniu ze macica jakby powiekszona i rozpulchniona troche.potem zrobil jeszcze usg,i powiedzial ze widac ze jakby cos moglo byc ale za wczenie by stwierdzic,endometrium 1,29 cm,dostalam skier na bete,dzis rano zrobilam jeszcze jeden test,piaty z kolei ikreska byla bardziej wyrazna ale nie taka jak ta kontrolna,wyniki bety jutro.brzuch mnie pobolewa jak przed okresem,piersi nieszczegolnie ale prawa jak dotkne od zewnetrznej srtony czuje taki dyskomfort,temperatury nie mierzylam nigdy w cyklu wiec nie wiem,jesli chodzi o szyjke to jaka powinna byc?czytalam na forach i nie wiem juz sama.
-
Olka86 wrote:Wczoraj zrobilam jeszcze jeden z innej firmy,pink test kreska byla ale slaba,i to bylo z moczu dziennego.poszlam wczoraj do lekarza,powiedzial po badaniu ze macica jakby powiekszona i rozpulchniona troche.potem zrobil jeszcze usg,i powiedzial ze widac ze jakby cos moglo byc ale za wczenie by stwierdzic,endometrium 1,29 cm,dostalam skier na bete,dzis rano zrobilam jeszcze jeden test,piaty z kolei ikreska byla bardziej wyrazna ale nie taka jak ta kontrolna,wyniki bety jutro.brzuch mnie pobolewa jak przed okresem,piersi nieszczegolnie ale prawa jak dotkne od zewnetrznej srtony czuje taki dyskomfort,temperatury nie mierzylam nigdy w cyklu wiec nie wiem,jesli chodzi o szyjke to jaka powinna byc?czytalam na forach i nie wiem juz sama.
Test ciążowy jest pozytywny nawet jak kreska jest jasniutka. Gratuluję -
witajcie.
mam taki problem..a mianowicie mam 30 lat i karmie piersia 10 tyg synka. podjelismy pierwsza probe staran o 3 dziecko i tak 2 tyg temu dzien po spodziewanej mies zrobilam test i była blada kreska druga ale rozpoczeło sie plamienie różowe bez zadnych bólii tak trwało tydzien a potem nagle sie mocno rozkreciło i lało sie ze mnie mocno ale tez bez zadnych bólii tak 2 dni trwało plus do teo były strzepy i kawałki (przeraszam za wyrazenie wygladajace jak watróbka).pierwszy raz tak miałam...
szis mineło 2 tyg od poczatku plamen a ja nadal plamie i to krew jest no i bardziej widoczna przy podcieranu jest..
Martwie sie troche ale chyba z dziecka to juz chyba nic nie bedzie bo niby robiłam test i taka bdb kreseczka była ale po takim mega okresie to juz sama nie wiem co mam myslec..
czy któras z Was miała tak prosze o rade..
-
Agness27 wrote:witajcie.
mam taki problem..a mianowicie mam 30 lat i karmie piersia 10 tyg synka. podjelismy pierwsza probe staran o 3 dziecko i tak 2 tyg temu dzien po spodziewanej mies zrobilam test i była blada kreska druga ale rozpoczeło sie plamienie różowe bez zadnych bólii tak trwało tydzien a potem nagle sie mocno rozkreciło i lało sie ze mnie mocno ale tez bez zadnych bólii tak 2 dni trwało plus do teo były strzepy i kawałki (przeraszam za wyrazenie wygladajace jak watróbka).pierwszy raz tak miałam...
szis mineło 2 tyg od poczatku plamen a ja nadal plamie i to krew jest no i bardziej widoczna przy podcieranu jest..
Martwie sie troche ale chyba z dziecka to juz chyba nic nie bedzie bo niby robiłam test i taka bdb kreseczka była ale po takim mega okresie to juz sama nie wiem co mam myslec..
obstawiam ciążę biochemiczną. Ja poprzednia ciaze poronilam i od samego poczatku mialam plamienia az nagle sie rozkrecilo na dobre ze skrzepami.
Dziwi mnie ,ze jeszcze do lekarza nie poszlas . Powinii wykonac ci minimum dwa razy bete ,sprawdzic czy wgl bylas w ciazy i przede wzystkim usg by sprawdzic czy nic ci nie pozostalo w macicy . Lec do lekarza a nie czekasz w koncu moze ci sie wdac jakas infekcja (jezeli odbylo sie poronienie )i sobie dziewczyno narobisz sama problemow.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 14:09
grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
Agness27 wrote:witajcie.
Plamisz od 2 tygodni i pytasz co robić? Do lekarza!20.08.2017 -