Duphaston, pilne!
-
Hej! Czy któraś z Was ma zbędny Duphaston? Beta przyrasta fenomenalnie, a progesteron leci na łeb... Zazywam juz luteine podjezykowa 3x2 tabletki, ale jak widac marne efekty... a aptece dostalam jedno opakowanie bez recepty, ale to malo, do rodzinnego dostane sie dopiero w poniedziałek...
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Zośkaaa wrote:Sierakowo, wielkopolskie.
To i tak by nie doszedł pocztą -
Póki co mam jedno opakowanie, jesli masz zbędne opakowanie to wyślij proszę, mam nadzieję, ze uda mi sie dostac w srode chociaz do rodzinnego... Jesli dalabys rade dzis wysłać, to do konca tygodnia dotrze... wysylam zaproszenie priv
Zośkaaa wrote:Póki co mam jedno opakowanie, jesli masz zbędne opakowanie to wyślij proszę, mam nadzieję, ze uda mi sie dostac w srode chociaz do rodzinnego... Jesli dalabys rade dzis wysłać, to do konca tygodnia dotrze... wysylam zaproszenie priv
Dziś nie dam rady już. Może moja koleżanka by spróbowała? Ma też arsenał
"
Hej dziewczynki,czy któraś potrzebuje luteinę dopochowa 100mg 30 tabl -3 opakowania,do tego mam opakowania duphaston oraz niecałe estrofem-u. Jakby ktoś coś to piszcie na maila [email protected]" -
Zośkaaa wrote:Hej! Czy któraś z Was ma zbędny Duphaston? Beta przyrasta fenomenalnie, a progesteron leci na łeb... Zazywam juz luteine podjezykowa 3x2 tabletki, ale jak widac marne efekty... a aptece dostalam jedno opakowanie bez recepty, ale to malo, do rodzinnego dostane sie dopiero w poniedziałek...
To jak Ty chcesz to dawkować?
Przy 3x1 dziennie, jedno opakowanie starczy Ci równo na 7 dni, więc do poniedziałku spokojnie.. -
Seli wrote:Dziś nie dam rady już. Może moja koleżanka by spróbowała? Ma też arsenał
"
Hej dziewczynki,czy któraś potrzebuje luteinę dopochowa 100mg 30 tabl -3 opakowania,do tego mam opakowania duphaston oraz niecałe estrofem-u. Jakby ktoś coś to piszcie na maila [email protected]"
Dzięki, odezwe sie do niej.