X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Echo serca
Odpowiedz

Echo serca

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Asiaf Autorytet

Wysłany: 10 maja 2018, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, chciałabym się dowiedzieć jak wygląda i przebiega to badanie. Będę je mieć wykonane w 24 tyg. ciąży, czy to nie późno?

Antoś
    f2wl20mmd45lxn9f.png
  • Veruka Autorytet

Wysłany: 10 maja 2018, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiaf wrote:
    hej dziewczyny, chciałabym się dowiedzieć jak wygląda i przebiega to badanie. Będę je mieć wykonane w 24 tyg. ciąży, czy to nie późno?

Twoje czy dziecka? Jeśli chodzi o badanie dziecka to ja miałam w 33tc i wyglada jak zwykle usg:)

3i499vvjwdixpa2l.png

iv09f71xe0b0j8js.png
  • Asiaf Autorytet

Wysłany: 10 maja 2018, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziecka :) dziękuję za info :)

Antoś
    f2wl20mmd45lxn9f.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ