X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Echo tętna płodu
Odpowiedz

Echo tętna płodu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • PaulaG Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2024, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Mam cukrzycę od 14tc na insulinie. Byłam dziś na echo. Prowadzę ciążę za granicą i lekarka mówiła że wszystko okej okej. A tu wartości PS i TAmax znacznie poniżej normy... nie wiem co robić. Jestem na acard 150 i clexane..

🇮🇪
    IO, niedoczynność tarczycy, arytmia, cukrzyca.

28cs - 05.2018 👱‍♂️Nikodem 3090g 51 cm 40+0

1 cs - 09.2019👱‍♀️🥰 Lenka 3730g 56cm 41+4

6cs - 19.02.2025 👩🥰 Lilianna 2530g 46cm 37+2
  • le_bonheur Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2024, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że najlepiej dopytać lekarza prowadzącego, jeżeli nie było możliwości dopytać lekarza, który wykonywał badanie.

👶🏻🩷 22.03.2025 roku, o 17:55, poprzez cesarskie cięcie, urodziło się 3370 g słodyczy i 55 cm szczęścia. 👨‍👩‍👧

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ