Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie jedziemy na wizyte
Teraz gdy brzuszek juz widać mysle ze tez bede częściej ustawiać sie do zdjęć żeby była pamiątkaAnnie1981, kaka470 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, marzenia sie spełniają, jest sisior!! jest nasz wymarzony, zdrowy synuś !!! Jaaaacie ale radość. Moje przeczucia się potwierdziły a sen okazał sie proroczy.
Pani dr byla tylko lekko zaniepokojona ze łożysko jest dosyć nisko ale jeszcze ma trochę czasu zeby przemieścić sie wyżej.Annie1981, Anulka0407, kaka470, moniczko., Lola83, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Tak, serio.
-
AiCha. Gratuluję synka! U mnie też marzenia co do płci się spełniły, super
Wpisuję na pierwszą stronę. Jak będziecie znali imię to daj znać i też dopiszę
Fruska. A Ty masz już imię?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2017, 19:58
AiCha4811 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Dzieki dziewczyny :-* :-* :-* :-*
DobuskaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2017, 06:09
dobuska lubi tę wiadomość
-
E.wela gratulacje ! Pomyśl o tym inaczej, jeden stres mniej, teraz sie mozesz wyzulowac, skupić na wakacjach i zasłużonym odpoczynku, to na pewno sprzyja staraniom, cieszcie się sobą teraz
-
Czesc kochane. Cały czas o Was pamietam ale jakos czasu mi brakuje na wszystko. Przepraszam ze tak rzadko sie udzielam. AiCha gratuluje ci wymarzonego i zdrowego synka fajnie ze twoje przeczucie co do płci sie potwierdziło!
Ja byłam tez dwa dni temu na usg. Płec sie nie zmienila i jest nadal dziewczynka juz ma 1660 gram. No i wstepnie imie Marianna
Brzuch mi juz troche ciąży a jak sa upały to w ogole ledwo żyje.
Annie mozesz mi wpisac nastepna wizyte na 12 sierpnia
E.wela gratuluje zdanego egzaminu.
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki!!Anulka0407, AiCha4811, dobuska lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny, fruska ja juz w takie duze upały sie dusze a co dopiero później takze współczuję :-*
Annie tak mam fotkę ale widać tylko siusiora hehehhe wstawię jak dotre do domu
Moniczko a Ty masz jakies przeczucia?
Co do imienia to nam juz od bardzo dawna podoba sie jedno dla naszego synka i wybraliśmy je juz starając sie dziecko, jednak teraz wciąż zastanawiamy sie czy będzie dobre, choć nie bardzo mamy alternatywne opcje.
Hmm poddam je ppd wasz osąd ale prosze o wasze szczere opinie , wybraliśmy je bo wydaje nam sie idealne,pasuje do nazwiska, ma formę oficjalną i zdrobniałą, jednocześnie staropolskie i nowoczesne, oryginalne a nie wydziwiackie. Mówcie co myślicie : Leon , Leoś -
AiCha4811 wrote:Dziewczyny, marzenia sie spełniają, jest sisior!! jest nasz wymarzony, zdrowy synuś !!! Jaaaacie ale radość. Moje przeczucia się potwierdziły a sen okazał sie proroczy.
Pani dr byla tylko lekko zaniepokojona ze łożysko jest dosyć nisko ale jeszcze ma trochę czasu zeby przemieścić sie wyżej.
Aicha gratuluje chlopca! Leon to bardzo ladne imie:)
Piotruś
Helenka