Gdańszczanki- koniec pierwszego trymestru
-
nick nieaktualnyKochane, szukam kogoś w podobnym stanie/ wiek ciąży:)/ z Gdańska, żeby mieć z kim wybrać się np. na fitness dla babeczek z ciąży badź na aqua aerobik, też dla ciężarnych. Jak któraś z Was będzie miała ochotę się wybrać to proszę o wiadomość na priv.
-
nick nieaktualnyWybieram się do doktora Olszewskiego chociaż moja lekarka prowadzącą jest Anna Abacjew, ale robie tez testy Pappa i zaleciła mi zapisanie się na ten raz do niego bo ma odpowiedni sprzęt do analizy:) Mam nadzieję że będzie tak dobry jak opinie o nim bo bede tam pierwszy raz.
Nalka, ja w przyszłym tygodniu mam wizyte i jak lekarz pozwoli to zczynam chodzić na zajęcia. Wiem ze masz starszą ciąże ale jakbyś chciała się przyłaczyć to daj znać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa znalazłam fajne ćwiczenia w Gymnasionie w Madisonie dwa razy w tygodniu:) Zajęcia kosztuja 20 zł za jedne badź karnet 120 zł za miesiąc- to w przypadku jakby ktos byl zainteresowany:) Zajcia sa w poniedziałki i czwartki o 11 i 12, wiec o tyle dobrze ze przy centrum nie ma jeszcze tragedii z parkowaniem;)
-