X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gdańszczanki- koniec pierwszego trymestru
Odpowiedz

Gdańszczanki- koniec pierwszego trymestru

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, szukam kogoś w podobnym stanie/ wiek ciąży:)/ z Gdańska, żeby mieć z kim wybrać się np. na fitness dla babeczek z ciąży badź na aqua aerobik, też dla ciężarnych. Jak któraś z Was będzie miała ochotę się wybrać to proszę o wiadomość na priv.

• Nalka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm, to ja odpadam, bo mam trochę starszą ciążę. :D Można wiedzieć do kogo wybierasz się na genetyczne i połówkowe? :) Od marca na morenie ruszają zapisy do szkoły rodzenia na nfz. ^^

20120810580117.png

26ympwo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybieram się do doktora Olszewskiego chociaż moja lekarka prowadzącą jest Anna Abacjew, ale robie tez testy Pappa i zaleciła mi zapisanie się na ten raz do niego bo ma odpowiedni sprzęt do analizy:) Mam nadzieję że będzie tak dobry jak opinie o nim bo bede tam pierwszy raz.
    Nalka, ja w przyszłym tygodniu mam wizyte i jak lekarz pozwoli to zczynam chodzić na zajęcia. Wiem ze masz starszą ciąże ale jakbyś chciała się przyłaczyć to daj znać:)

• Eva0507 Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2014, 04:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z chęcią bym sie poruszała bo boczki rosną ale wiem, ze jest jeszcze za wcześnie... Narazie dzidzia musi podrosnąć :)
    Ja chodzę do dr Adamskiego

ckai43r8qxen3hco.png
    hchy9jcg3aamtfbp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takim razie jak dzidzia podrośnie to daj znać:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez juz o tym myslalam i wiem ze bardzo fajne zajecia prowadzone sa na morenie. Troszke do konca trymestru mi zostalo ale juz blizej niz dalej;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I chodze do dr Fiutowskiego:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znalazłam fajne ćwiczenia w Gymnasionie w Madisonie dwa razy w tygodniu:) Zajęcia kosztuja 20 zł za jedne badź karnet 120 zł za miesiąc- to w przypadku jakby ktos byl zainteresowany:) Zajcia sa w poniedziałki i czwartki o 11 i 12, wiec o tyle dobrze ze przy centrum nie ma jeszcze tragedii z parkowaniem;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ