X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gdzie rodzić w Bydgoszczy ?
Odpowiedz

Gdzie rodzić w Bydgoszczy ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulix Ekspertka

Wysłany: 13 listopada 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawiam się i zastanawiam i już nie wiem, Prawdopodobnie wybiorę MSWiA jakoś najbardziej mnie przekonuje. Może są jakieś mamy z Bydgoszczy które już rodziły albo będą rodzić i mogą polecić jakis szpital ?

Jaś 03.01.2016 - 3960g, 56cm :)
    atdcp07wpidlrccj.png
    Aniołek [*] 29.03.2015, 9tc
  • EyeliN Nowa

Wysłany: 15 listopada 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też chciałam rodzić w MSW. Rano odeszły mi wody płodowe, jechałam tam na pewniaka, bo przecież po odejściu wód nie powinni mnie odesłać... I się pomyliłam. 40 minut zwijając się z bólu czekałam na dokument, że mnie nie przyjmą (pan doktor ma przecież czas), bo są przepełnieni. Pojechałam do szpitala miejskiego i zrobili mi szybko cc, bo syn zaczął się dusić. Nigdy więcej nic wspólnego z MSW. Szpital Miejski bardzo fajny, położne na porodówce miłe, pomocne, dość szybko wyszłam, tylko nie nauczyli mnie karmić piersią :(

Paulix lubi tę wiadomość

• Paulix Ekspertka

Wysłany: 15 listopada 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurcze... właśnie slyszalam ze w miejskim porod super ale opieka po porodzie już gorsza. A jak było z dzieckiem ? Kazali Ci samej przebierać tzn czy byłas sama sobie pozostawiona ?
    Kolezanka rodzila niedawno w miejskim i wlasnie narzekala na opieke po porodzie...

Jaś 03.01.2016 - 3960g, 56cm :)
    atdcp07wpidlrccj.png
    Aniołek [*] 29.03.2015, 9tc
  • EyeliN Nowa

Wysłany: 17 lutego 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W miejskim niestety byłam pozostawiona trochę sama sobie. Mąż przewijał małego i się nim zajmował podczas odwiedzin, ja nie byłam w stanie z łóżka się zwlec, czego położne chyba nie rozumiały. Kazały mi chodzić mimo bólu, a po powrocie do domu od tego, że nie odpoczywałam zaczęła mi się rana po cc rozchodzić i babrać. Dziękuję im za to, że przyjęli poród mojego syna i jest zdrowym dzieckiem, ale opieka nad świeżo upieczonymi matkami pozostawia wiele do życzenia... No i brak pomocy przy karmieniu piersią. Prosiłam położne, a one że mi nie pomogą, bo są zajęte i mają wizytację szpitala (notabene z powodu takiego, że szpital został uznany jako...przyjazny karmieniu piersią). Nonsens, nie wiem kto im taki tytuł nadał, bo ja bym go chętnie odebrała.

• EyeliN Nowa

Wysłany: 17 lutego 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ALe widzę, że chyba już urodziłaś, więc pochwal się gdzie rodziłaś i jak wrażenia? :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ