X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gęsty śluz w 2 trymestrze
Odpowiedz

Gęsty śluz w 2 trymestrze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2018, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy w 2 trymestrze pojawił się wam kiedykolwiek gęsty sluz jak owulacyjny galaretowaty rozciągliwy? Bo zaczynam wariować że to czop ciążowy.

• Eszkilu Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2018, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    86Monia wrote:
    Dziewczyny czy w 2 trymestrze pojawił się wam kiedykolwiek gęsty sluz jak owulacyjny galaretowaty rozciągliwy? Bo zaczynam wariować że to czop ciążowy.

Mam taki, niewielka ilość, co jakiś czas. Też poszukuje informacji na ten temat.

ojxerl68k5xeefy1.png

ckailqxw1u8iufef.png

Gameta Gdynia od 2016 r.
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2018, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam taki od początku 2 trymestru, co jakiś czas, niewielkie ilosci. Nie był to czop.

Jeśli nie jesteście obrzydliwe to można zobaczyć jak wygląda czop i porównać sobie konsystencję i ilość. Wystarczy Google grafika. Można też poszukać po nazwie "mucus plug" ;)

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2018, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzeczywiście nie jest to zbyt przyjemny widok na google
    Mój śluz był dużo większy i dłuższy co mnie niepokoi, ale bez zabarwienia krwią.

• Eszkilu Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2018, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze umieścisz ten post w kat. II trymestr? Albo „problemy i komplikacje” - tu zginie wśród popularnych wątków :(

ojxerl68k5xeefy1.png

ckailqxw1u8iufef.png

Gameta Gdynia od 2016 r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2018, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Umieściłam w 2 trymestrze

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ