Ginekolog białystok
-
nick nieaktualny
-
Ja chodzę do Leśniewicza, ale też prywatnie... Obdzwoniłam wielu lekarzy na NFZ, ale czas czekania jest przerażający. Czasami pytali, czy jestem w ciąży - wtedy czas oczekiwania byłby nieco krótszy, ale że na razie niestety nie jestem to wizytę mogą umówić, ale za 1 miesiąc lub 1,5... Coś strasznego.
-
Jeśli chodzi o gina na nfz to dr Radziszewską mogę polecić. Chodziłam do niej przed ciążą. Niestety ciąż bliźniaczych nie prowadzi i musiałam szukać kogoś innego. Co do czasu oczekiwania na wizytę to ciężarne nie muszą długo czekać. Z tym, że lepiej jest się umawiać u samej dr to ona zawsze znajdzie miejsce jak się mówi, że zależy Ci np. na szybszej wizycie
-
nick nieaktualnygorgeous wrote:Ja chodzę do Leśniewicza, ale też prywatnie... Obdzwoniłam wielu lekarzy na NFZ, ale czas czekania jest przerażający. Czasami pytali, czy jestem w ciąży - wtedy czas oczekiwania byłby nieco krótszy, ale że na razie niestety nie jestem to wizytę mogą umówić, ale za 1 miesiąc lub 1,5... Coś strasznego.
-
nick nieaktualny
-
hejka;) tez szukam wlasnie lekarza. Przed ciażą prowadzil mnie dr Wasilewski ale że jest tak zalatany to szukam kogos innego, mimo że to wspaniały lekarz i człowiek;) o lemancewiczu ktoś cos słyszal?
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Dziewczyny czy macie może opinie o ginekolog marek kulikowski dostałam do niego skierowanie do poradni patologii ciazy ponieważ jestem w ciąży bliźniaczej i będę rodzić w usk chodzi o skierowanie do cc.
-
nick nieaktualny
-