Ginekolog - kraków
-
Ja polecam lekarki w gabinecie OVUM na ul. Urzędniczej. Przed ciążą miałam okazję być u każdej i wszystkie są bardzo w porządku. Potem sobie wybrałam tę, która mi najbardziej spasowała i tyle Wszystkie polecam. Jeśli jakieś szczegóły i nazwiska to mogę na priv podać
Minus, że nie pracują w żadnym szpitalu obecnie.
Za wizytę co miesięczną z badaniem i usg w ciąży płacę 100 zł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 00:50
-
ellabella wrote:Dr Milewicz, ordynator w szpitalu na Kopernika. Ceny 100 wizyta. Druga osoba to Agnieszka Janiak saif. bardzo kompetentne osoby
Ale ordynator jakiego oddziału?Bo ordynatorem położnictwa jest prof Huras, sama się do niego wybieram teraz, bo po 1 ciąży zmieniam szpital i lekarza. Niestety prof jest drogi, pierwsza wizyta 300 zł, a każda następna 150. No ale moja sis pracuje na ginekologi w koperniku i tam wszyscy go polecają -
a ja polecam pania dr Anne Wójtowicz! nie spotkalam lepszej lekarki Pani dr rowniez pracuje na Kopernika, a prywatnie przyjmuje na Krowoderskiej 59/5 .25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MAGDALENA ROSIK FINANSOWANIE
Witam wszystkich
Bardzo dziękuję Bogu że ponownie postawiłeś MAGDALENA BARBARA ROSIK na mojej ścieżce.
W przypadku wszystkich Twoich potrzeb finansowych lub masz kłopoty finansowe, po prostu skontaktuj się z tą wspaniałą MAGDALENA BARBARA ROSIK , a będziesz miał pełną satysfakcję.Ta kobieta właśnie pomogła mi niewielką sumą 55 000 zł, a to mi wystarczy.
Jest kobietą serca, dzięki tej wspaniałej kobiecie mogłem podnieść standard życia i zadłużenie.
Jeśli potrzebujesz małej pożyczki, skontaktuj się tylko z nimi, a nie zawiedziesz się.
E-mail: [email protected]
Dziękuję Ci -