X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ginekolog Niepołomice
Odpowiedz

Ginekolog Niepołomice

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dkdk Koleżanka

Wysłany: 12 stycznia 2023, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukam polecenia dobrego ginekologa do prowadzenia ciąży z Niepołomic. Czy chodziłyście do lekarza na nfz czy może jednak prywatnie?

• gwzd Koleżanka

Wysłany: 13 stycznia 2023, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogę napisać, ze moje doświadczenie jest takie, że wybrałam takiego lekarza, który potem zajął się mną w szpitalu czyli poszłam rodzic niejako za lekarzem. Opieka prywatna, bo na NFZ nie miałam dobrego doświadczenia. Owszem, sporo to kosztuje ale najwyżej odmowię sobie czegoś a zdrowie Maluszka jest najważniejsze.

Mogę Ci polecić tę przychodnię w Niepołomicach:
    https://rcmniepolomice.pl/

I doktor Kasperską albo Staśkiewicz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2023, 09:57

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ