X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ginekolog Niepołomice
Odpowiedz

Ginekolog Niepołomice

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dkdk Koleżanka

Wysłany: 12 stycznia 2023, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukam polecenia dobrego ginekologa do prowadzenia ciąży z Niepołomic. Czy chodziłyście do lekarza na nfz czy może jednak prywatnie?

• gwzd Koleżanka

Wysłany: 13 stycznia 2023, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogę napisać, ze moje doświadczenie jest takie, że wybrałam takiego lekarza, który potem zajął się mną w szpitalu czyli poszłam rodzic niejako za lekarzem. Opieka prywatna, bo na NFZ nie miałam dobrego doświadczenia. Owszem, sporo to kosztuje ale najwyżej odmowię sobie czegoś a zdrowie Maluszka jest najważniejsze.

Mogę Ci polecić tę przychodnię w Niepołomicach:
    https://rcmniepolomice.pl/

I doktor Kasperską albo Staśkiewicz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2023, 09:57

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ