X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne ginekolog prowadzący w Warszawie ?
Odpowiedz

ginekolog prowadzący w Warszawie ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kasisko Znajoma

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,

Czy jesteście w stanie polecić mi dobrego ginekologa/położnika w Warszawie do prowadzenia ciąży? Najlepiej ze szpitala św. Zofii :)

Nie do końca jestem zadowolona z mojej obecnej i zastanawiam się nad zmianą.

Z góry bardzo dziękuję :)

dwhpwq0.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ