Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mniej więcej od 6tc jestem na zl, na początku plamilam i miałam lekkie skurcze i moja historia też w sumie nieciekawa była więc lekarz sam mi zasugerował pójście na zl, a teraz to już na pewno nie wrócę do pracy po ostatnich przebojach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2019, 21:46
AnitaK lubi tę wiadomość
29.11.3019 Hania ♥️♥️♥️
17.04.2019 6t5d ♥️-->l130/min
30.07.2019 połówkowe 451 gram dziewczynki 😍
I ciąża-puste jajo płodowe 8tc 31.05.2017
II ciąża-puste jajo płodowe 10tc 12.04.2018 -
My wróciliśmy z wyjazdu do domu-wreszcie mogę odpocząć, nie latając za 3 latkiem I mnie dopadły mdłości-na razie znośne, może się nie rozkręcą. Ja czytałam właśnie wpis mamy ginekolog. Ja pracuję w poradni dziecięcej i nie wyobrażam sobie złapać jakiejś bostonki albo czegoś gorszego w pracy... Na razie popracuję, do końca maja na pewno. Zależy jak się będę czuć.
-
nick nieaktualny
-
Ja w zeszłej ciąży pracowalam na czesc etatu w szkole/przedszkole nie z dziecmi bo w administracji ale jakby nie było kontakt z dziećmi był i poszłam w 10 TC na l4. Mi jeden i drugi gin mówili że mam nie dźwigać córki (14.5 kg) że nie chodzi już o torbiel ale samą ciążę
-
Ja z kolei pracuje z toksycznymi kwasami, laserami, falami radiowymi i ultradźwiękami 😁 na razie nie idę na L4,
Zostałam oddelegowana bardziej do spraw organizacyjnych i marketingowych -
Ja pracuję w laboratorium w browarze i jakieś tam szkodliwe substancje mamy, ale raczej rękawiczki i odpowiedni sprzęt wystarczą aczkolwiek zastanawiam się nad L4 na jakiś miesiąc, bo przez ostatnie dni czuję się fatalnie...cały czas mnie mdli i nawet spać przez to nie mogę zbyt dobrze teraz miałam drugą zmianę, więc na spokojnie mogłam sobie posiedzieć, odpocząć, ale na pierwszej zmianie sobie tego nie wyobrażam no chyba, że moje mdłości miną tak szybko, jak się pojawiły 😁Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Mnie właśnie wybudziły mdłości, w ogóle krecilam się jak porąbana a dziś mam taki zapiepsz pomimo urlopu... Laryngolog z corka- dowiem się czy będzie potrzebne wycięcie migdałków czy nie, później obiecałam córce że pojedziemy na komisariat policji (ma fioła na tym punkcie) mam nadzieję że jakis policjant zrobi z nią zdjęcie i pogada chwilkę... Później przyjezdza kosmetyczka na hybrydę mani i pedicure i jeszcze z psem na szczepienie. Nie ma czasu na mdłości.
Kto ma dziś wizytę? Powodzenia! Ja do czwartku zniosę jajkooo. -
tak wrzuciła taki post i tam bylo tez napisane ze tylko jeden pracodawca zmienil stanowisko kobiecie w ciazy i byl to pracownik ZUSU reszta pracodawcow kazala zalatwic zwolnienie, warto przeczytac nawet nie dla samej wiedzy ale tak tylko ...
Ja tez juz jestem bo wykonuje prace fizyczna i ostatnia ciaza starconaAnitaK lubi tę wiadomość
10.07.2016 3500 gr 54 cm Wojtuś
12.02.2019 (*) aniołek 7t -
nick nieaktualnyJa chyba będę pracować do jesieni, jeśli wszystko będzie dobrze z dzidziusiem. Powiem Wam szczerze, że pod koniec pierwszego macierzyńskiego, to z jednej strony wpadalam w panikę, że niedługo muszę zostawić na dłużej synka, ale z drugiej strony chciało mi się wrócić też do pracy i myślę, że teraz będzie podobnie. Ale planować można, a życie pisze własne scenariusze i czas pokaże
mmalibu lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane moje melduję się i ja. Jesteśmy już po usg, po krwawieniu nie ma śladu Groszek ma się bardzo dobrze♥️♥️♥️ lekarz pokazał mi go ze wszystkich stron.Ma już nawet takie mini rączki Czekamy na obchód i raczej dostanę pozwolenie na powrót do domu 😊😊😊
Poziomka64, Meggi89, Fermina, Hope&Baby, magda sz, Miodunka, Zozo, pawojoszka, AdelaX, mmalibu, AnitaK, Muki85, pola89, michaga82, Karmelova23, Limonka, olka_sz, Mali84, Mychakruszyna, Madera2000, Czykoty, anna23 lubią tę wiadomość
29.11.3019 Hania ♥️♥️♥️
II ciąża-puste jajo płodowe 10tc 12.04.2018 -
martaszymi wrote:Dzień dobry kochane moje melduję się i ja. Jesteśmy już po usg, po krwawieniu nie ma śladu Groszek ma się bardzo dobrze♥️♥️♥️ lekarz pokazał mi go ze wszystkich stron.Ma już nawet takie mini rączki Czekamy na obchód i raczej dostanę pozwolenie na powrót do domu 😊😊😊
Supermartaszymi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
martaszymi super ja odliczam dni do wizyty w sobotę mam nadzieję że mojej fasolce serce nabrało mocy
martaszymi lubi tę wiadomość
👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
U mnie też mdłości są, ale o wiele mniejsze..
W 6 tygodniu wymiotowalam przez 4 dni, teraz jestem w 8 i jest lepiej..I też trochę mnie to martwi. Dziś mam wizytę na 18:30, bardzo się stresuje! Trzymajcie kciuki! Moja jedna ciaza skończyła się w 7 tyg, więc obawy mam jeszcze większe. Ktoś też dzisiaj idzie na wizytę?Zozo, Mychakruszyna lubią tę wiadomość
-
Martaszymi super wieści
Ja w związku z tym plamieniem na czerwonk idę dzisiaj do gina podejrzeć fasolkę. Na szczęście wszystko się uspokoiło więc mam nadzieję, że będzie dobrze wizyta o 19 trzymajcie kciukimartaszymi, mmalibu, magda sz, Mali84 lubią tę wiadomość
Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
1cs po poronieniu chybionym 🍀🍀🍀 -
Anita mocne kciuki, będzie dobrze zobaczysz nie ma innej opcji
AnitaK lubi tę wiadomość
29.11.3019 Hania ♥️♥️♥️