Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypola89 wrote:Dzięki dziewczyny za wszystkie rady. Spróbuję wypróbować może pomogą, oby 😁 Już w nocy wolałam zwymiotować, ale co z tego, jak nie mogłam. Teraz jest mi trochę lepiej, ale wciąż bez szału...
pola89 lubi tę wiadomość
-
marian_the_baby wrote:Czytałam, że żeby imbir pomagał trzeba go zażywać 3xdziennie przez co najmniej tydzień. Jednorazowo rzadko pomaga.
marian_the_baby, Mychakruszyna lubią tę wiadomość
-
Kup sobie len mielony zalewaj lyzeczke i pij rano na czczo i wieczorem przed snem. Dziala cuda na zoladek ale trzeba popic dluzej nawet z 3 miesiace. Moze leki Tobie podrazniaja, nie bierz ich na pusty zoladek i popijaj zawsze cala szklanka wody.
Zozo wrote:U mnie też czasem się zdarza mdłości przed snem ale wtedy to jeszcze żołądek mnie boli.marian_the_baby lubi tę wiadomość
-
JA dzisiaj ledwo żyje , od rana mnie zbiera na wymioty ale to wina męza i ciagle mi coś smierdzi i nie moge wysiedziec w pokoju , obiad dzis u mnie na raty najpierw rosolek a teraz mąż konczy drugie danie bo mnie juz brzuch kuje pichci udka pieczone w worku mizeria na slono mlode ziemniaczki z koperkiem i on ma zsiadłe mleko bo ja nie lubie ... juz sie nie moge doczekać przyszłego czwartku a tu jeszcze prawie 2 tygodnie. Kiedy umawiacie sie na prenatalne bo w pierwszej ciazy nie mialam niby u nas terminy nie sa odlegle ale nie wiem kiedy najlepiej10.07.2016 3500 gr 54 cm Wojtuś
12.02.2019 (*) aniołek 7t -
Witam się na nowo ostatnio jako lipcówka 2015, dziś najprawdopodobniej jako "grudniowka 2019"
Mam 27 lat(jeszcze) , od ponad 5 lat żona, od 3 lat i 10 miesięcy mama Gabrysi.
Z początkiem roku przyszła decyzja o drugim maluszku. Odstawilam tabletki anty, odczekalam do pierwszego naturalnego okresu i rozpoczęliśmy starania:-) I jestem tu... Tak jak przy pierwszym dziecku tak i teraz udało się w pierwszym cyklu starań
Obecnie rozpoczęłam 6tc. Wizyta u ginekolog umówiona na 14 maja. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Pozdrawiam ŻANIA
Zozo, Meggi89, magda sz, Muki85, olka_sz, AdelaX, pawojoszka, martaszymi, Mychakruszyna, Poziomka64, anna23, Miodunka lubią tę wiadomość
-
MamJuzSyna cofnij się trochę wstecz tam dziewvyzny też pisaly kiedy się umaeiaja na prenatalne któras też zadlaa to pytanie👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny z Warszawy, macie do polecenia jakiegoś lekarza od usg prenatalnego?
-
Dziewczyny mam pytanie też macie bóle brzucha jak na@. Zaczynam 6tydz a dziś chwilowe bole dosc intensywne. Wczoraj tak samo
Kornelia88 lubi tę wiadomość
02.2019- laparoskopia z elektrokauteryzacją
03.2019- szczęśliwy cykl ❤
05.2019- Aniołek [*]👼
11.07.2019 powrót do walki ✊ -
@Hope, ja tak mialam i czasami tak mnie ciagle ciagnie
@Anita, moze jednak jedz na ta IP? plamienie ciagle brunatne czy krew sie tez pokazuje?
Ja mialam takie dwa dni plamienia chyba na przelomie 6/7 tygodnia ale przeszło i już tfu tfu nie wróciło, chociaż strach został
U mnie po jednym dniu trochę większej dawki energii wróciło uczucie permanentnego zmęczenia. Zamuliło mnie też dzisiaj na spacerze, na tyle że o mały włos co nie zwymiotowałam na trawnik. Wraca chyba też powoli wrażliwość piersi - oby już tak zostało, przynajmniej do końca I trymestru bo nie chce znowu się tak stresować.
CO do zachcianek to nie odrzuca mnie tak jak was od słodyczy ale też do nich nie ciągnie, natomiast KWAŚNE to jest to! Kapusta kiszona, kapuśniak, bigos, ogórki kiszone - jezu jak ja bym to wszystko jadłaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2019, 18:20
-
nick nieaktualny
-
ooo super dzięki Meggi! W szczególności ze mieszkam kilka ulic dalej 😁
-
Hope&Baby wrote:Dziewczyny mam pytanie też macie bóle brzucha jak na@. Zaczynam 6tydz a dziś chwilowe bole dosc intensywne. Wczoraj tak samo
Mnie do końca 6 tyg czesto bolał brzuch czasem nawet dość mocno. Zaczęłam w piątek 7 tydzień i prawie nie czuje czasem bardzo delikatnie👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
nick nieaktualny