Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lekarza z reguły interesują skończone czyli w tym wypadku byłoby ze 6 ale przecież jesteś tak naprawdę w 7 który trwa 🤔 ja liczę wg tej drugiej metody czyli dziś zaczynam 5tc
Karmelova23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeż już zaliczyłam gafe 🙂 kupiłam dla synka koszulkę z napisem big Brother i wrzuciłem ją do pralki, a następnego dnia moja teściowa składała pranie to było zanim im powiedzieliśmy, ale potem powiedziała, że nie zczaiła napisu 🙂
mmalibu, Muki85, marian_the_baby lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj tez po usg, usłyszałam serduszko, wg om jestem w 6t6d. Natomiast to co mnie zdziwiło to rozbieżność w dniach ciazy pierwszego usg, a tych z drugiego. Wg pierwszego pomiędzy miesiączka a obrazem usg miałam różnice 1 dnia, a na dzisiejszym usg wykazało mi różnice 4 dni. Czy tez tak miałyście? Usg było robione w dwóch różnych gabinetach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2019, 17:50
Karmelova23, mmalibu, pola89, Maxi, marian_the_baby lubią tę wiadomość
Kuba jest już z nami 🙂 16.05.2020 -
Nulka wrote:Kiedy idziesz na wizytę? Ja chyba pójdę we wtorek 🤔
Ja mam na poniedziałek na 16 nie wiem jak wytrzymam bo zawsze miałam na 9 rano ale po świętach nie miał wcześniejszej godziny10.07.2016 3500 gr 54 cm Wojtuś
12.02.2019 (*) aniołek 7t -
Drzemka wrote:Ja dzisiaj tez po usg, usłyszałam serduszko, wg om jestem w 6t6d. Natomiast to co mnie zdziwiło to rozbieżność w dniach ciazy pierwszego usg, a tych z drugiego. Wg pierwszego pomiędzy miesiączka a obrazem usg miałam różnice 1 dnia, a na dzisiejszym usg wykazało mi różnice 4 dni. Czy tez tak miałyście? Usg było robione w dwóch różnych gabinetach.
Drzemka lubi tę wiadomość
-
MamJuzSyna wrote:Ja mam na poniedziałek na 16 nie wiem jak wytrzymam bo zawsze miałam na 9 rano ale po świętach nie miał wcześniejszej godziny
-
A'propos objawow ciazowych - na obiad zjadlam kalafiora z bulka tarta i pieczarki w sosie pomidorowym z musztarda.
mmalibu lubi tę wiadomość
-
Boze, lab to bylo nic. Siedze u gina w poczekalni i kobiety sie na mnie prawie z pazurami rzucily, bo chcialam wejsc tak, jak mi kazala polozna a nie jak one sobie kolejke ustalily. Co sie dzieje z tym swiatem?
-
Muki85 wrote:A właśnie odnośnie badań prenatalnych, to macie już umówione terminy? Jak długo trzeba czekać? Ja jestem ciemna w tych tematach. A chciałabym przyjechać do Polski i tu zrobić badania. Także jak ktoś ma jakąś sprawdzoną klinikę w okolicach Bielska Białej to byłabym wdzięczna o namiary.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2019, 19:17
Muki85 lubi tę wiadomość
-
mmalibu wrote:W okolicy Bielska nie znam, ale jak jesteś mobilna to w Rudzie Śląskiej pracuje super ginekolog(ok 70km z Bielska ) , też wybieram się do niego na prenatalne i cały czas myślę czy równolegle do niego nie jeździć mimo, że mam 50km.
4.04 beta 1210 😀
16.12.19 Natalka ❤️👶🏻 -
Malamia
I jak po wizycie? 🙂Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Muki85 wrote:A właśnie odnośnie badań prenatalnych, to macie już umówione terminy? Jak długo trzeba czekać? Ja jestem ciemna w tych tematach. A chciałabym przyjechać do Polski i tu zrobić badania. Także jak ktoś ma jakąś sprawdzoną klinikę w okolicach Bielska Białej to byłabym wdzięczna o namiary.
Ja juz po pierwszej wizycie umawialam bo w pierwszej ciazy nie wiedzialam ze az takie dlugie terminy sa i ledwo sie wyrobilam zeby zrobic. Moze prywatnie jest lepiejMuki85 lubi tę wiadomość
-
Juz po, Maluch urosl i ma juz prawie centymetr. Serduszko bije. Ciaza nadal wyglada na mlodsza o tydzien, ale wszystko jest ok.
Tylko mam bakterie w moczu i badanie do powtorki, zobaczymy. Prenatalne mam umawiac za 5 tygodni.kamciaelcia, mmalibu, Muki85, Maxi, AnitaK, pawojoszka, Karmelova23, anna23, Limonka, Meggi89, Czykoty, marian_the_baby lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, bardzo niepewnie ale w koncu chyba do Was dołączę. Mam nadzieję że nie zapeszę
Moja ciąża już od początku okupiona jest wielkim stresem ( nieregularny pęcherzyk, brak zarodka i tetna - wiecej informacji tutaj https://bellybestfriend.pl/forum/i-trymestr/nieregularny-pecherzyk-ciazowy,17911,1.html?sd=1 )
ale po dzisiejszym dniu juz jestem troche spokojniejsza udalo nam sie po 6 cs - na wakacjach ( Czyli cos w tym jest jak ludzie mowia ze "Pojedzcie na wakacje, odpuscicie to zobaczycie ze bedzie dobrze" pomimo ze mialam ochote zabic jak to slyszalam )
Pozdrawiam dziewczyny i zycze nam wszystkim spokojnych 7 miesiecy!Maxi, martaszymi, anna23, Limonka, Meggi89, pola89, aneta.be, Czykoty lubią tę wiadomość
-
Mi już po pierwszej wizycie położna u mojego gina zrobiła wstępną rezerwację na usg genetyczne bo nfz terminy to ma odległe29.11.3019 Hania ♥️♥️♥️
17.04.2019 6t5d ♥️-->l130/min
30.07.2019 połówkowe 451 gram dziewczynki 😍
I ciąża-puste jajo płodowe 8tc 31.05.2017
II ciąża-puste jajo płodowe 10tc 12.04.2018 -
martaszymi wrote:Mi już po pierwszej wizycie położna u mojego gina zrobiła wstępną rezerwację na usg genetyczne bo nfz terminy to ma odległe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2019, 20:40