Grudniowe mamy 2022💞
-
WIADOMOŚĆ
-
Zamieszana93 wrote:O, jak miło, że pytasz. O 10.30.
Już się trochę stresuję. 😊Zamieszana93 lubi tę wiadomość
-
Julka99 wrote:Hania przepraszam źle napisałam. Termin na 15.12 aplikacja źle mi policzyła 🤦🏼♀️
-
Zamieszana93 wrote:O, jak miło, że pytasz. O 10.30.
Już się trochę stresuję. 😊 -
Ja dziś powtarzam betę. Jakimś cudem uchował mi się test między owulakami i mnie uspokoił że wynik musi być dobry 😍
Milixx lubi tę wiadomość
-
Ja wg OM mam początek grudnia ale była późna owulacja więc już policzyłam z owulacji a nie z OM. I tak USG wszystko zweryfikuje 😅
-
Blondyna.B wrote:Ja dziś powtarzam betę. Jakimś cudem uchował mi się test między owulakami i mnie uspokoił że wynik musi być dobry 😍
Blondyna.B lubi tę wiadomość
-
Blondyna.B kciuki za betę ✊🏼🍀 ale po tym Twoim teście to już tylko formalność 😊
Zamieszana kciuki za wizytę ✊🏼🍀 Już pewnie jesteś po. Daj znać 😊
Blondyna.B lubi tę wiadomość
-
Zamieszana, czekamy na wiesci🍀
-
Cześć dziewczyny, wizyta trochę się przesunęła. Wg miesiączki dziś 6+3, wg aplikacji 5+6, a wg USG wyszło 5+5, więc niestety nie było widać bicia serduszka. Widać ciałko żółte i maleńki zarodek. Niby wiedziałam, że raczej jeszcze nie będzie serduszka, ale i tak jakoś mi się zrobiło smutno po wizycie i się rozpłakałam. Pani ginekolog stwierdziła też, że wolno rośnie progesteron i mam zwiększyć dawkę Duphastonu. Mam założoną kartę ciąży, ale tak naprawdę 24.04 będzie kolejne USG i dopiero wtedy większa pewność.👩💼 30 lat
💊 Prenacaps OVI💊Letrox 37,5 mcg💊Olej z wiesiołka 💊Pueria UNO💊NAC (3-7dc)
👨💼30 lat
💊Fertistim💊NAC
01.2022 - (5tc) cb 🤍
02.2022 - ⏸️(w 5 cyklu starań)
11.2022 - 🩵👶
01.2024 początek starań o 2 👶
01.2024 - (4/5tc) cb 🤍 -
To normalne jak nie miałaś owulacji w 14dc więc spokojnie Najważniejsze, że widać już ciałko żółte i zarodek - prawdopodobnie w ciągu 2-3 dni pojawi się serduszko
Zamieszana93 lubi tę wiadomość
-
Zamieszana, jest zarodek🥰 na serduszko za wczesnie i dziwne jakby już było, ono pojawia się 22-23dni po zapłodnieniu. Na kolejnej już będzie biło jak dzwon💪🏼✊🏻
Zamieszana93 lubi tę wiadomość
-
Blondyna, czy Ty już masz wyniki? ✊🏻
-
Pamiętacie jak się żaliłam na wyjazdy służbowe? Jestem w Zamościu, wstałam o 5, i od 12 umieram... mam mnóstwo pracy, a ze zmęczenia aż się popłakałam... mój mąż mówi, że przesadzam i nie może być tak źle, bo "w pierwszej ciąży pracowałaś". Tyle, że to była praca w biurze i bylam przed trzydziestką. Jestem załamana, chcę wracać do domu, a czeka mnie jutro powtórka 😭 dziś jeszcze godzina i hotel...31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
Cslza, według mnie to powinnaś poprosić od razu o L4. Jeśli Twój mąż uważa inaczej to może powiedz ze jest to zaleceniem lekarza a jego decyzji nie podwaza się. Słabo trochę, sama miałam fizyczna ciężka prace i teraz pluje sobie w brodę ze byłam głupia. Wiadomo ze kasa inna ale są rzeczy ważne i ważniejsze. Jak masz możliwość iść a masz bo pracujesz na czas nieokreślony to powinnaś to mocno rozważyć😉
-
Beta 757 przyrost 119.4% ❤️
cslza, Zamieszana93, Jc94, Hania007 lubią tę wiadomość
-
Też myślę jak Hania, że dla Ciebie to by było najlepsze rozwiązanie. A w ciąży nie musisz się zgadzać na wyjazdy służbowe
-
Blondyna.B wrote:Też myślę jak Hania, że dla Ciebie to by było najlepsze rozwiązanie. A w ciąży nie musisz się zgadzać na wyjazdy służbowe
Ja kocham moją pracę... tylko pracuje w sektorze medycznym, sprawdzam teczki pacjentów, noszę segregatory. Muszę tu być mocno skupiona, bo sprawdzam historię choroby, przyjmowane leki, procedury wykonane. Ciężko to robić w pierwszym trymestrze31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6