Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tu czasem zaglądam i faktycznie pusto... Dziewczyny chyba są bardzo zajęte swoimi szkrabami Mój maluszek podwoił mase urodzeniową jak miał 2,5 miesiąca, ale potem zwolnił przyrosty i teraz wazy 7,5kg a własnie skończył 5 miesięcyI IMSI 13.05.2016
II IMSI 15.07.2016
III IMSI 30.03.2017, beta 9dpt 67, 11dpt 213
-
Halo, ktoś tu zagląda? Zaraz roczek stuknie a niektórym już stuknal
Jak u Was?
U nas rozmiar 80, 8300 g. Kruszyna jak była tak jest. Alergie się trzymają. Dotychczas dwie infekcje, w tym trzydniówka. Aktualnie bunkrujemy się przed odrą żeby doczekać na zdrowo szczepienia.
Zaczęła mówić „ne” i „te”, „mama” i „tata”. I jakieś niezrozumiałe dla mnie inne rzeczy. Sama staje na chwilkę i zrobi kroczek między meblami bez trzymania. I w ogóle jest super. Dostałam świra na jej punkcieSzczesliwa_mamusia, Wachciowa, kaka470 lubią tę wiadomość
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
nick nieaktualnyHej. U nas wczoraj roczek stuknął. Kruszynką sie urodził,ale szybko przykoksował. Na roczek nam wyszło 9,8kg i 79cm. Nosimy rozmiar 86. Wojtus nie chodzi,ale wstaje,próbuje sie puszczać. Mówi mama,baba,nie,daj. I mnostwo innych sylab. Bardzo rozgadany. Moj tez jest moim oczkiem w głowie. Wczoraj nie byłam w stanie zaspiewac mu 100lat,tak sie wzruszylam,że sie popłakałam.
k878, ślązaczka, kaka470 lubią tę wiadomość
-