GRUDZIEŃ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
blackkkwhisky wrote:U mnie skurcze na poziomie 60 ciekawe czy coś z tego będzie.
-
Wow, co tu się dzieje aż mi ciśnienie skoczyło 😱. Jakaś czuję się niegotowa 🙈, przy pierwszym dziecku miałam wszystko dopięte na ostatni guzik i wyczekiwałam a teraz już nie pamiętam czy wszystko spakowałam do torby, nie pamiętam nawet co w niej mam 😂. W domu bałagan straszny, no nie ogarniam.
Cuda na Kiju gratulacje ❤️ dużo zdrówka i siły dla Ciebie i maluszka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2021, 23:16
2 aniołki 2016r. 👼👼
Zespół antyfosfolipidowy, MTHFR A1298c, za wysoka homocysteina, dodatnie ANA1, ANA2, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, hipoglikemia reaktywna -
Kurde pare godzin mnie tylko nie było..
Trzymam kciuki za wszystkie u których coś się dzieje✊💪
Poziom skurczy jest chyba dość indywidualny. Raz tylko mialam okazję zaobserwować jakie mam, przy pierwszym porodzie bo podczas drugiego nie mialam ktg. To core rodziłam jak były ok 180-200, to były ostatnie zarejestrowane i odłączali bo musieli rozkładać lozko. Pamiętam to bardzo, bo zaczęłam drzeć się ze mnie bardziej boli a położna podeszła patrzy ze skurcze 80 i pyta się mnie czego się tak drę przy takich słabych, dopiero po awanturze ze widocznie coś się przesunęło poprawiła pasy od ktg i wskoczyło właśnie na 180 i personel w panice😆 -
Ewelina ❤️ gratulacje, jaki duży chłopczyk ☺️ duuużo zdrówka dla Was. Odpoczywaj.
2 aniołki 2016r. 👼👼
Zespół antyfosfolipidowy, MTHFR A1298c, za wysoka homocysteina, dodatnie ANA1, ANA2, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, hipoglikemia reaktywna -
Ewelina gratuluje !!! Ale fajnie chłopaki urodzeni tego samego dnia ! Chociaż twój Franus to tak ostatnim rzutem na taśmie się złapał na 26 listopada.
Nie wiem jakoś mam wrażenie ze narazie samo wcześniaki się rodzą! Chociaż twój to już nie wcześniak i dobrego kawał chłopa!
Dziękuje dziewczyny! Powiem wam ze miałam kangurowania i tyle, noc spędzam sama na sali z 2 paniami której maja swoje bąbelki przy sobie, oj zazdroszczę im tego! U mnie promyk nadzieji jest ze pójdę do niego o 6 rano i będziemy się karmić 🙂
Wiec worek grudniowy oficjalnie się popruł już na całego… teraz kolej na resztę ☺️
sallvie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina nowa ogromne gratulacje! Szybko poszło. Napisz potem swoje wrażenia
Betelgeza! Ojeju! Rodzisz! Rozkręci się wszystko, dobrze, że już Ci się skurcze zaczynają same. Dużo spaceruj to się nakręcą. Powodzenia! -
Człowiek spokojnie wchodzi na forum, ale po cichu liczy, że ktoś już zadowolony po porodzie i proszę, proszę.
Ewelina.nowa serdeczne gratulacje, sprawnie poszło i syneka masz przy sobie 🤗🤗 -
Skurcze ustały, teraz czekam na obchód co powiedzą bo ciśnienie mimo leków nieciekawe09.12.2016 jesteś na świecie córeczko ❤️
23.01.2019 8 tc aniołek :,(
14.10.2020 CB
29.03 są 2 kreski
29.04 szok! 2 ❤️
20.05 jeden z zarodków obumarł oby ten drugi był silny
22.07 czekamy na Maksymiliana ❤️ -
Ej.. Jeszcze grudnia nie ma co wy tak i to hurtem🤪
Ewelina..nowa gratuluje🥳
Betelgeza a może to były wody z części główkowej i stad zamieszanie? I niebawem się rozkręci.
Blakckkkwhisky dawaj znać koniecznie jak się sprawy mają.
Ja tam nadal w 🤰 -
U mnie spadł dzisiaj pierwszy śnieg wiec się grudniowe maluchy mogą rodzic 😊
Ewelina GRATULACJE!
Ja zaczynam ostatni tydzień zaciskania nóg a potem niech się dzieje co chce 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2021, 09:18
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka