Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2026 🩷💙
Odpowiedz

Grudzień 2026 🩷💙

Oceń ten wątek:
  • Wiolami Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela1108 wrote:
    My dzisiaj zebraliśmy pierwsze truskawki w tym roku ze swojego ogródka. A tak to zero weny do czegokolwiek

Ale mega z truskawkami 😋

To możemy łączyć się w braku weny 😉 u nas jeszcze zaczęło padać , więc dziś leżanka…..

Angela1108 lubi tę wiadomość

2008👧 2009 👦
    04.2023 👼💔(5tc)
    O3.3024👼💔(Biochem)
    O6.2024👼💔(6tc)
    01.2025 👼💔(9tc)
    14.12.2025 👼💔🩵Jaś (21tc)

19.04.2026 ⏸️
    13.05 1,09cm małego cudu z ♥️ 7t+1
    21.05 1,86cm małego cudu 8t+2
    5.06. 3,98cm małego cudu 10t+3

preg.png
  • Kfiatuszek666 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam ogromną ochotę na chłodnik albo kapuśniak, mąż podjechał do naszej lokalnej knajpy, ale okazało się, że nie mają na wynos :( no więc były schabowe, puree ziemniaczane, ogórki kozackie i ja do tego buraczki i zsiadłe mleko 🤣🤣🤣 czekam co na to mój układ trawienny, ale na razie cisza. Czekam jeszcze a się ciasto upiecze, oczywiście truskawkowe, bo to ostatnio mój ulubiony owoc 😁 kompot też mam z truskawek 🤩

W ogóle jak mieszkaliśmy w bloku to mieliśmy taki większy ogrodek i w nim skrzynkę z warzywami, ale tak nam nie szła uprawa, że szkoda gadać. Natomiast teraz mi odbija, najchętniej zrobiłabym szklarnię, ale mój projekt ogrodu nigdy jej nie przewidywał 🤪

• Angela1108 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfiatuszek666 wrote:
    Ja miałam ogromną ochotę na chłodnik albo kapuśniak, mąż podjechał do naszej lokalnej knajpy, ale okazało się, że nie mają na wynos :( no więc były schabowe, puree ziemniaczane, ogórki kozackie i ja do tego buraczki i zsiadłe mleko 🤣🤣🤣 czekam co na to mój układ trawienny, ale na razie cisza. Czekam jeszcze a się ciasto upiecze, oczywiście truskawkowe, bo to ostatnio mój ulubiony owoc 😁 kompot też mam z truskawek 🤩

W ogóle jak mieszkaliśmy w bloku to mieliśmy taki większy ogrodek i w nim skrzynkę z warzywami, ale tak nam nie szła uprawa, że szkoda gadać. Natomiast teraz mi odbija, najchętniej zrobiłabym szklarnię, ale mój projekt ogrodu nigdy jej nie przewidywał 🤪
    My mamy taki mały z tyłu domu i w tym roku mowie do męża siejemy duzo ogórków i kopru bo bede robić swoje kiszone bo te sklepowe to nie to 😂 gorzej jak mi minie faza na ogórki kiszone i zostaniemy z tą plantacja ogórków 😂😂

preg.png

01.23 syn 🧑‍🌾 cud po 14 latach starań 🥰
    12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    10.04.2026 ⏸️
‹‹ 97 98 99 100 101
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ