Grudzień 2026 🩷💙
-
WIADOMOŚĆ
-
Kfiatuszek666 wrote:Ja nadal afirmuję dziewczynkę - w Kappahl wyprzedaż, kupiłam co różowe i fioletowe 🤣
Szaaaalona 😀
A bo chyba pisałaś, że lekarz napomknął, że może chłopak?
Ale trzymam kciuki za dziewczynkę!
Ja czekam z zakupami, może coś neutralnego po prenatalnych, ale głównie to po połówce zacznę
2020 💁♂️
2023 🙋
Grudzień 2026 🤰 -
Pięknie to ogarnęłaś 😍😍😍Angela1108 wrote:A dlaczego ja mam Ciebie w tabelce z chłopcami? Cos pomieszałam?
Ja dzisiaj z chłopakami, trochę u dziadków,później poszliśmy do mojego chrześniaka,pobawili się,a teraz Tylko odpoczynek, jak zrobię za długą przerwę w jedzeniu to tak mnie ssie,jakbym tydzień nie jadła 🙈 tez tak macie?🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca, 17:44
Angela1108 lubi tę wiadomość
2020 💁♂️
2023 🙋
Grudzień 2026 🤰 -
Lunaaa12 wrote:Super, gratulacje 💙💙💙
Przeczuwałaś chłopca?
Faktycznie chłopaki wychodzą na prowadzenie:)
Od zawsze chciałam dziewczynkę, ale kilka dni temu mówię do męża, że coś czuję, że to chłopiec, a wszyscy wokół, że na bank dziewczynka.
Ale jednak intuicja dobrze podpowiadała 💙
Mysa1111, Wiolami, Hera098 lubią tę wiadomość
-
Panikara97 wrote:Od zawsze chciałam dziewczynkę, ale kilka dni temu mówię do męża, że coś czuję, że to chłopiec, a wszyscy wokół, że na bank dziewczynka.
Ale jednak intuicja dobrze podpowiadała 💙
Czyli u Ciebie kobieca intuicja nie zawiodła:)
Panikara97, Debris lubią tę wiadomość
2020 💁♂️
2023 🙋
Grudzień 2026 🤰 -
Nadzieja i szansa zawsze jestblancaa12 wrote:Szczerze u mnie to chyba cud musiałby się stać by była dziewczynka 3 razy chłopak więc jest jakaś nadzieja na dziewczynkę ale raczej to bd chlopak

Ja już się nie nastawiam, ostatnio też u sąsiadów trzecie w drodze, maja dwóch chlooakiw i co? Będzie trzeci😅2020 💁♂️
2023 🙋
Grudzień 2026 🤰 -
Słoneczko widziałam Twój wpis sam ubolewam, że poprzedni lekarz nie zlecał tego wymazu później od koleżanek się dowiedziałam jak jest ważny robie regularnie co pół roku .Trzymam kciuki za powodzenie w leczeniu 👊 Od drugiego trymestru można spokojnie leczyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca, 19:18
2021🐼
2024🐼
2026 🫄 -
MuminkAa wrote:Słoneczko widziałam Twój wpis sam ubolewam, że poprzedni lekarz nie zlecał tego wymazu później od koleżanek się dowiedziałam jak jest ważny robie regularnie co pół roku .Trzymam kciuki za powodzenie w leczeniu 👊 Od drugiego trymestru można spokojnie leczyć
Muszę sobie poukładać w głowie
Wszystkiego dobrego dziewczyny wrócę za jakiś czas . -
Lunaaa12 wrote:Szaaaalona 😀
A bo chyba pisałaś, że lekarz napomknął, że może chłopak?
Ale trzymam kciuki za dziewczynkę!
Ja czekam z zakupami, może coś neutralnego po prenatalnych, ale głównie to po połówce zacznę
To prawda:) Ale po 1 moja córka też miała być chłopcem, a po drugie - nie będzie mi dziad mówił, kogo ja mam urodzić 🤣🤣🤣 -
Jestem po wizycie….
Dzidziuś ma 3,98 cm i nadrobił bo jest teraz 3 dni do przodu 🤩słyszałam serduszko i mam założoną kartę ciąży 😍
Mam jedynie jakieś naczyńka w okolicach kosmówki , która jest nisko , więc tryb funkcjonowania bardzo oszczędny.Gin mówiła że wszystko może się jeszcze podnieść i powchlaniac , narazie nie kazała się niczym martwić.W przyszłym tygodniu będziemy robić nifty rozszerzone tak zaleciła z racji ostatniej straty na późnym etapie no i wieku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca, 20:47
Ritaaa, Justi2019, botanika, przyszłamama96, boys' mum, Minimalti lubią tę wiadomość
-
Wiolami wrote:Jestem po wizycie….
Dzidziuś ma 3,98 cm i nadrobił bo jest teraz 3 dni do przodu 🤩słyszałam serduszko i mam założoną kartę ciąży 😍
Mam jedynie jakieś naczyńka w okolicach kosmówki , która jest nisko , więc tryb funkcjonowania bardzo oszczędny.Gin mówiła że wszystko może się jeszcze podnieść i powchlaniac , narazie nie kazała się niczym martwić.W przyszłym tygodniu będziemy robić nifty rozszerzone tak zaleciła z racji ostatniej straty na późnym etapie no i wieku.
Oszczędzaj się,odpoczywaj i wszystko będzie dobrze, trzymamy kciuki za Was✊✊✊
Wiolami lubi tę wiadomość
2020 💁♂️
2023 🙋
Grudzień 2026 🤰 -
Lunaaa12 wrote:Oszczędzaj się,odpoczywaj i wszystko będzie dobrze, trzymamy kciuki za Was✊✊✊
Dziekuje bardzo 😘 -
O jakim wymazie mowa?MuminkAa wrote:Słoneczko widziałam Twój wpis sam ubolewam, że poprzedni lekarz nie zlecał tego wymazu później od koleżanek się dowiedziałam jak jest ważny robie regularnie co pół roku .Trzymam kciuki za powodzenie w leczeniu 👊 Od drugiego trymestru można spokojnie leczyć
Co do polecanych badań to ja chciałam zwrócić uwagę na badanie dna oka. Koleżanka koleżanki nie mogła rodzić naturalnie bo podczas tego badania już pod koniec ciąży okazało się że są przeciwskazania okulistyczne ;( i nie było już czasu być coś z tym robić. Więc wspomniana koleżanka zrobiła to badanie i się okazało że też ma jakiś problem ale na szczęście jest dopiero w połowie ciąży i można zrobić laser i będzie mogła rodzić naturalnie. Więc zachęcam niezależnie od tego czy ktoś ma wadę wzroku czy nie. Bo okazuje się to ważną sprawą
Rosalinda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratuluję kolejnej ciążyprzyszłamama96 wrote:Ja dziś test obciążenia glukoza bo ostatni cukier na czczo wyszedł 94 … nie pamiętam czy nie spróbowałam wtedy córki śniadania z owocami jak przygotowywałam ale dr i tak zdecydowała o szybszej krzywej żeby mieć pewność, mam nadzieję że będzie okej ale nienawidzę tego badania 🙈
To chyba już dwie osoby z października robią następną kolejkę
Pozdrawiam
przyszłamama96 lubi tę wiadomość
-
Hej:)
Jak samopoczucie u Was?
Ja dalej trochę przymulona,delikatne ciągnięcie na dole, chyba się rozciąga wszystko, jeszcze półtorej tygodnia do wizyty, stresuję się 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca, 10:56
2020 💁♂️
2023 🙋
Grudzień 2026 🤰 -
Panikara97 wrote:Ja już po wizycie, wszystko dobrze.
No i powiększamy grono chłopców. Lekarka mówi, że jak dla niej to już na 100% pewne.
Ojejku, gratulacje 😍 Cudownie❤️
Panikara97 lubi tę wiadomość
Ja 1998, On 1990
PCOS, lekka IO,
MTHFR A1298C - A/C hetero
PAI - 4G/4G homo
2024:
26.01 - Beta 9,9😍
07.02 - USG (2,5tyg leżeć, bo pęcherzyk nisko ułożony)
24.02 - CRL 8,3mm bobasa + mikroserduszko❤️
11.03 - CRL 2,75cm i serce 175😍
Wyniki Nifty, niskie ryzyka, córcia Laura👶🏻🩷
04.04 - CRL 7,27cm
Łożysko przednia ściana
19.04 - CRL 9,5cm, ⚖️160g
02.05 - wyczułam pierwsze ruchy👣❤️
16.05 - 340g⚖️
Połówkowe ok, 32cm 😊
02.07 - 1kg⚖️
echo serca dobre
17.09 - szpital, 3800g⚖️
20.09 - cesarka, 3530g Szczęścia❤️
2026:
23.04 - Beta 54 😍
11.05 - serduszko ❤️
26.05 - 1,73cm

-
Lunaaa12 wrote:Hej:)
Jak samopoczucie u Was?
Ja dalej trochę przymulona,delikatne ciągnięcie na dole, chyba się rozciąga wszystko, jeszcze półtorej tygodnia do wizyty, stresuję się 🙈
Wszystko będzie dobrze🤞🍀ja teraz odliczam do prenatalnych i nifty pewnie też mnie przeczołga🫢 w pn będę się umawiać.
Co do samopoczucia to od dwóch dni mam wrażenie że mdłości zelżały i zaczęła mi wchodzić kawa 😁 ale szybko się męczę , a i leżę odpoczywam ,ale nie potrzebuje drzemek w dzień. -
Ja właśnie w poczekalni u pani ginekolog prowadzącej. Niestety opoznienie🙁Ja 1998, On 1990
PCOS, lekka IO,
MTHFR A1298C - A/C hetero
PAI - 4G/4G homo
2024:
26.01 - Beta 9,9😍
07.02 - USG (2,5tyg leżeć, bo pęcherzyk nisko ułożony)
24.02 - CRL 8,3mm bobasa + mikroserduszko❤️
11.03 - CRL 2,75cm i serce 175😍
Wyniki Nifty, niskie ryzyka, córcia Laura👶🏻🩷
04.04 - CRL 7,27cm
Łożysko przednia ściana
19.04 - CRL 9,5cm, ⚖️160g
02.05 - wyczułam pierwsze ruchy👣❤️
16.05 - 340g⚖️
Połówkowe ok, 32cm 😊
02.07 - 1kg⚖️
echo serca dobre
17.09 - szpital, 3800g⚖️