Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2026 🩷💙
Odpowiedz

Grudzień 2026 🩷💙

Oceń ten wątek:
  • Lunaaa12 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfiatuszek666 wrote:
    Ja nadal afirmuję dziewczynkę - w Kappahl wyprzedaż, kupiłam co różowe i fioletowe 🤣

Szaaaalona 😀
    A bo chyba pisałaś, że lekarz napomknął, że może chłopak?
    Ale trzymam kciuki za dziewczynkę!
    Ja czekam z zakupami, może coś neutralnego po prenatalnych, ale głównie to po połówce zacznę:)

2020 💁‍♂️
    2023 🙋
    Grudzień 2026 🤰
  • Lunaaa12 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela1108 wrote:
    A dlaczego ja mam Ciebie w tabelce z chłopcami? Cos pomieszałam?
    Pięknie to ogarnęłaś 😍😍😍

Ja dzisiaj z chłopakami, trochę u dziadków,później poszliśmy do mojego chrześniaka,pobawili się,a teraz Tylko odpoczynek, jak zrobię za długą przerwę w jedzeniu to tak mnie ssie,jakbym tydzień nie jadła 🙈 tez tak macie?🙈

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca, 17:44

Angela1108 lubi tę wiadomość

2020 💁‍♂️
    2023 🙋
    Grudzień 2026 🤰
  • Panikara97 Znajoma

Wysłany: 5 czerwca, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaaa12 wrote:
    Super, gratulacje 💙💙💙
    Przeczuwałaś chłopca? :)
    Faktycznie chłopaki wychodzą na prowadzenie:)

Od zawsze chciałam dziewczynkę, ale kilka dni temu mówię do męża, że coś czuję, że to chłopiec, a wszyscy wokół, że na bank dziewczynka.

Ale jednak intuicja dobrze podpowiadała 💙

Mysa1111, Wiolami lubią tę wiadomość

• blancaa12 Przyjaciółka

Wysłany: 5 czerwca, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze u mnie to chyba cud musiałby się stać by była dziewczynka 3 razy chłopak więc jest jakaś nadzieja na dziewczynkę ale raczej to bd chlopak

• Lunaaa12 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panikara97 wrote:
    Od zawsze chciałam dziewczynkę, ale kilka dni temu mówię do męża, że coś czuję, że to chłopiec, a wszyscy wokół, że na bank dziewczynka.

Ale jednak intuicja dobrze podpowiadała 💙

Czyli u Ciebie kobieca intuicja nie zawiodła:)

Panikara97, Debris lubią tę wiadomość

2020 💁‍♂️
    2023 🙋
    Grudzień 2026 🤰
  • Lunaaa12 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blancaa12 wrote:
    Szczerze u mnie to chyba cud musiałby się stać by była dziewczynka 3 razy chłopak więc jest jakaś nadzieja na dziewczynkę ale raczej to bd chlopak
    Nadzieja i szansa zawsze jest :)

Ja już się nie nastawiam, ostatnio też u sąsiadów trzecie w drodze, maja dwóch chlooakiw i co? Będzie trzeci😅

2020 💁‍♂️
    2023 🙋
    Grudzień 2026 🤰
  • MuminkAa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczko widziałam Twój wpis sam ubolewam, że poprzedni lekarz nie zlecał tego wymazu później od koleżanek się dowiedziałam jak jest ważny robie regularnie co pół roku .Trzymam kciuki za powodzenie w leczeniu 👊 Od drugiego trymestru można spokojnie leczyć

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca, 19:18

2021🐼
    2024🐼
  • Słoneczko🌼 Ekspertka

Wysłany: 5 czerwca, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MuminkAa wrote:
    Słoneczko widziałam Twój wpis sam ubolewam, że poprzedni lekarz nie zlecał tego wymazu później od koleżanek się dowiedziałam jak jest ważny robie regularnie co pół roku .Trzymam kciuki za powodzenie w leczeniu 👊 Od drugiego trymestru można spokojnie leczyć

Muszę sobie poukładać w głowie

Wszystkiego dobrego dziewczyny wrócę za jakiś czas .

preg.png

2023 15tc 💔👼
    2 procedury ivf
    Panorama wszystko ok dziewczynka 🩷

FET 5.1.1 acard ,clexana ,estrofem ,lanzeto ,medargin ,prolutex 2x ,cyclogest ,duphaston ,acofil,immunoglobuliny, atosiban
    👱‍♀️32 l 🧔‍♂️ 34l
  • Kfiatuszek666 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaaa12 wrote:
    Szaaaalona 😀
    A bo chyba pisałaś, że lekarz napomknął, że może chłopak?
    Ale trzymam kciuki za dziewczynkę!
    Ja czekam z zakupami, może coś neutralnego po prenatalnych, ale głównie to po połówce zacznę:)

To prawda:) Ale po 1 moja córka też miała być chłopcem, a po drugie - nie będzie mi dziad mówił, kogo ja mam urodzić 🤣🤣🤣

• Rosalinda Autorytet

Wysłany: 5 czerwca, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam za dwa tygodnie prenatalne, może dowiem się kto mieszka w brzuszku 🥹

🩵 10.2019
    🩵 02.2024
    🤰 12.2026

👼 05.2023 (5tc)
  • Kfiatuszek666 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczko🌼 wrote:
    Muszę sobie poukładać w głowie

Wszystkiego dobrego dziewczyny wrócę za jakiś czas .

Co się stało?

• Wiolami Autorytet

Wysłany: 5 czerwca, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po wizycie….
    Dzidziuś ma 3,98 cm i nadrobił bo jest teraz 3 dni do przodu 🤩słyszałam serduszko i mam założoną kartę ciąży 😍
    Mam jedynie jakieś naczyńka w okolicach kosmówki , która jest nisko , więc tryb funkcjonowania bardzo oszczędny.Gin mówiła że wszystko może się jeszcze podnieść i powchlaniac , narazie nie kazała się niczym martwić.W przyszłym tygodniu będziemy robić nifty rozszerzone tak zaleciła z racji ostatniej straty na późnym etapie no i wieku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca, 20:47

Ritaaa, Justi2019 lubią tę wiadomość

2008👧 2009 👦
    04.2023 👼💔(5tc)
    O3.3024👼💔(Biochem)
    O6.2024👼💔(6tc)
    01.2025 👼💔(9tc)
    14.12.2025 👼💔🩵Jaś (21tc)

19.04.2026 ⏸️
    13.05 1,09cm małego cudu z ♥️ 7t+1
    21.05 1,86cm małego cudu 8t+2

preg.png
  • Lunaaa12 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolami wrote:
    Jestem po wizycie….
    Dzidziuś ma 3,98 cm i nadrobił bo jest teraz 3 dni do przodu 🤩słyszałam serduszko i mam założoną kartę ciąży 😍
    Mam jedynie jakieś naczyńka w okolicach kosmówki , która jest nisko , więc tryb funkcjonowania bardzo oszczędny.Gin mówiła że wszystko może się jeszcze podnieść i powchlaniac , narazie nie kazała się niczym martwić.W przyszłym tygodniu będziemy robić nifty rozszerzone tak zaleciła z racji ostatniej straty na późnym etapie no i wieku.

Oszczędzaj się,odpoczywaj i wszystko będzie dobrze, trzymamy kciuki za Was✊✊✊

Wiolami lubi tę wiadomość

2020 💁‍♂️
    2023 🙋
    Grudzień 2026 🤰
‹‹ 95 96 97 98 99
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ