Grudzień 2026 🩷💙
-
WIADOMOŚĆ
-
Kfiatuszek666 wrote:Ja nadal afirmuję dziewczynkę - w Kappahl wyprzedaż, kupiłam co różowe i fioletowe 🤣
Szaaaalona 😀
A bo chyba pisałaś, że lekarz napomknął, że może chłopak?
Ale trzymam kciuki za dziewczynkę!
Ja czekam z zakupami, może coś neutralnego po prenatalnych, ale głównie to po połówce zacznę
2020 💁♂️
2023 🙋
Grudzień 2026 🤰 -
Pięknie to ogarnęłaś 😍😍😍Angela1108 wrote:A dlaczego ja mam Ciebie w tabelce z chłopcami? Cos pomieszałam?
Ja dzisiaj z chłopakami, trochę u dziadków,później poszliśmy do mojego chrześniaka,pobawili się,a teraz Tylko odpoczynek, jak zrobię za długą przerwę w jedzeniu to tak mnie ssie,jakbym tydzień nie jadła 🙈 tez tak macie?🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca, 17:44
Angela1108 lubi tę wiadomość
2020 💁♂️
2023 🙋
Grudzień 2026 🤰 -
Lunaaa12 wrote:Super, gratulacje 💙💙💙
Przeczuwałaś chłopca?
Faktycznie chłopaki wychodzą na prowadzenie:)
Od zawsze chciałam dziewczynkę, ale kilka dni temu mówię do męża, że coś czuję, że to chłopiec, a wszyscy wokół, że na bank dziewczynka.
Ale jednak intuicja dobrze podpowiadała 💙
Mysa1111, Wiolami lubią tę wiadomość
-
Panikara97 wrote:Od zawsze chciałam dziewczynkę, ale kilka dni temu mówię do męża, że coś czuję, że to chłopiec, a wszyscy wokół, że na bank dziewczynka.
Ale jednak intuicja dobrze podpowiadała 💙
Czyli u Ciebie kobieca intuicja nie zawiodła:)
Panikara97, Debris lubią tę wiadomość
2020 💁♂️
2023 🙋
Grudzień 2026 🤰 -
Nadzieja i szansa zawsze jestblancaa12 wrote:Szczerze u mnie to chyba cud musiałby się stać by była dziewczynka 3 razy chłopak więc jest jakaś nadzieja na dziewczynkę ale raczej to bd chlopak

Ja już się nie nastawiam, ostatnio też u sąsiadów trzecie w drodze, maja dwóch chlooakiw i co? Będzie trzeci😅2020 💁♂️
2023 🙋
Grudzień 2026 🤰 -
Słoneczko widziałam Twój wpis sam ubolewam, że poprzedni lekarz nie zlecał tego wymazu później od koleżanek się dowiedziałam jak jest ważny robie regularnie co pół roku .Trzymam kciuki za powodzenie w leczeniu 👊 Od drugiego trymestru można spokojnie leczyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca, 19:18
2021🐼
2024🐼 -
MuminkAa wrote:Słoneczko widziałam Twój wpis sam ubolewam, że poprzedni lekarz nie zlecał tego wymazu później od koleżanek się dowiedziałam jak jest ważny robie regularnie co pół roku .Trzymam kciuki za powodzenie w leczeniu 👊 Od drugiego trymestru można spokojnie leczyć
Muszę sobie poukładać w głowie
Wszystkiego dobrego dziewczyny wrócę za jakiś czas . -
Lunaaa12 wrote:Szaaaalona 😀
A bo chyba pisałaś, że lekarz napomknął, że może chłopak?
Ale trzymam kciuki za dziewczynkę!
Ja czekam z zakupami, może coś neutralnego po prenatalnych, ale głównie to po połówce zacznę
To prawda:) Ale po 1 moja córka też miała być chłopcem, a po drugie - nie będzie mi dziad mówił, kogo ja mam urodzić 🤣🤣🤣 -
Jestem po wizycie….
Dzidziuś ma 3,98 cm i nadrobił bo jest teraz 3 dni do przodu 🤩słyszałam serduszko i mam założoną kartę ciąży 😍
Mam jedynie jakieś naczyńka w okolicach kosmówki , która jest nisko , więc tryb funkcjonowania bardzo oszczędny.Gin mówiła że wszystko może się jeszcze podnieść i powchlaniac , narazie nie kazała się niczym martwić.W przyszłym tygodniu będziemy robić nifty rozszerzone tak zaleciła z racji ostatniej straty na późnym etapie no i wieku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca, 20:47
Ritaaa, Justi2019 lubią tę wiadomość
-
Wiolami wrote:Jestem po wizycie….
Dzidziuś ma 3,98 cm i nadrobił bo jest teraz 3 dni do przodu 🤩słyszałam serduszko i mam założoną kartę ciąży 😍
Mam jedynie jakieś naczyńka w okolicach kosmówki , która jest nisko , więc tryb funkcjonowania bardzo oszczędny.Gin mówiła że wszystko może się jeszcze podnieść i powchlaniac , narazie nie kazała się niczym martwić.W przyszłym tygodniu będziemy robić nifty rozszerzone tak zaleciła z racji ostatniej straty na późnym etapie no i wieku.
Oszczędzaj się,odpoczywaj i wszystko będzie dobrze, trzymamy kciuki za Was✊✊✊
Wiolami lubi tę wiadomość
2020 💁♂️
2023 🙋
Grudzień 2026 🤰 -