X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne gynalgin, infekcja
Odpowiedz

gynalgin, infekcja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dziendobrywszystkim Nowa

Wysłany: 1 października 2024, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Stosuje gynalgin juz 7 dni i zostaly mi tylko trzy tabletki do zastosowania, ale moj problem jest taki, ze wczoraj wyczulam nieprzyjemny zapach z pochwy. Nie mam pojecia skad sie wzial, bo lek biore do tego 2h po nim probiotyk doustny provag, a po kuracji mam uzyc lactovaginal przez 10dni i nadal stosowac probag. Czy to moze swiadczyc o tym, ze po antybiotyku po prostu musze zadbac o flore bakteryjna wlasnie stosujac lactovaginal? Lek gynalgin stosowalam na swiad i pieczenie, aktualnie tego nie posiadam, orpicz wydzieliny brzydko pachanej, nie wiem czy byla wczesniej bo nie zwracalam uwagi na to. Prosze o rady.

• AgaKa800 Autorytet

Wysłany: 16 października 2024, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stosowałam.
    Tak brzydko po prostu pachnie, to nic zlego

21.06 ⏸️ 1cs
    10.07 6+3 z serduszkiem ♥️
    26.08 prenatalne, niskie ryzyka 😇
    4.09 wszystko oki!
    23.09 widzimy się kolejny raz 🍀
    27 lat🥰

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ