X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Hemoroidy, zaparcia?
Odpowiedz

Hemoroidy, zaparcia?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Afalvia Przyjaciółka

Wysłany: 18 stycznia, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś ma z was problem? Czy to moga być hemoroidy? Nie boli mnie, nie świerzbu ale mam od tygodnia problem z wypróżnieniem. Ogólnie często mi doskwierają zaparcia a ostatnio (związało się to z wyjazdem też) nie odczuwałam wgl ochoty na dwójkę przez 4 dni. Zakupilam sobie laktuloze bo czytałam że jest bezpieczna i po jednej dawce mnie przeczyscilo. Aktualnie znowu trzy dni nic a dziś gdy próbowałam coś zrobić to pojawiła się krew czerwona. Dość obficie ale szybko przestało krwawić. Czy od tych częstych zaparć mogę mieć hemoroidy?
    Wizyta za tydzień napewno powiem lekarzowi.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ