X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Hemoroidy, zaparcia?
Odpowiedz

Hemoroidy, zaparcia?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Afalvia Przyjaciółka

Wysłany: 18 stycznia, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś ma z was problem? Czy to moga być hemoroidy? Nie boli mnie, nie świerzbu ale mam od tygodnia problem z wypróżnieniem. Ogólnie często mi doskwierają zaparcia a ostatnio (związało się to z wyjazdem też) nie odczuwałam wgl ochoty na dwójkę przez 4 dni. Zakupilam sobie laktuloze bo czytałam że jest bezpieczna i po jednej dawce mnie przeczyscilo. Aktualnie znowu trzy dni nic a dziś gdy próbowałam coś zrobić to pojawiła się krew czerwona. Dość obficie ale szybko przestało krwawić. Czy od tych częstych zaparć mogę mieć hemoroidy?
    Wizyta za tydzień napewno powiem lekarzowi.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ