X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Hemoroidy, zaparcia?
Odpowiedz

Hemoroidy, zaparcia?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Afalvia Przyjaciółka

Wysłany: 18 stycznia, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś ma z was problem? Czy to moga być hemoroidy? Nie boli mnie, nie świerzbu ale mam od tygodnia problem z wypróżnieniem. Ogólnie często mi doskwierają zaparcia a ostatnio (związało się to z wyjazdem też) nie odczuwałam wgl ochoty na dwójkę przez 4 dni. Zakupilam sobie laktuloze bo czytałam że jest bezpieczna i po jednej dawce mnie przeczyscilo. Aktualnie znowu trzy dni nic a dziś gdy próbowałam coś zrobić to pojawiła się krew czerwona. Dość obficie ale szybko przestało krwawić. Czy od tych częstych zaparć mogę mieć hemoroidy?
    Wizyta za tydzień napewno powiem lekarzowi.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ