X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Holandia
Odpowiedz

Holandia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Rogkas Debiutantka

Wysłany: 10 stycznia 2018, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

Mieszkam w Holandii, i tak sobie pomyślałam że może jest więcej takich jak ja :) w ciąży na obczyźnie :p
    Możemy się na tym forum wymieniać doświadczeniami z holenderskiej służby zdrowia :)

• ptaszek Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2018, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja też Holandia, już 20 tydzień ciąży, a jak u ciebie?

Mój skarb 20-10-2015
    Mój drugi skarb- Nina 29-05-2018
  • Rogkas Debiutantka

Wysłany: 11 stycznia 2018, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jak super, 20 tydzień gratulacje :)
    Ja dopiero początek 5 tydzień dopiero :)
    Pierwsza wizyta i echo 6 lutego, a jak u Ciebie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2018, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej ja też Holandia :) i prawie 7 tydzien ciązy :D

• stere Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2018, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny... ja na koncowce ciazy... mam juz syna ale urodzony w Niemczech wiec to moj debiut w Holandii...

https://www.maluchy.pl/li-73368.png
  • ptaszek Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2018, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś po połówkowych i będzie druga córa. Pierwsza rodzona w Amsterdamie dwa lata temu :-)

Mój skarb 20-10-2015
    Mój drugi skarb- Nina 29-05-2018
  • Maja83 Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia 2018, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej i ja w Holandii :) ja już 5 miesięcy po porodzie, mam wspaniałego synka i jestem zadowolona z tutejszej opieki medycznej :)
    Dziewczyny wielkie gratulacje :) Czeka was wspaniały czas :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ