X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne II kreska która zaraz zniknęła
Odpowiedz

II kreska która zaraz zniknęła

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Rosana Ekspertka

Wysłany: 23 lipca 2018, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!:)
    Od porodu (1,5 roku) mam problemy z dosc nieregularnymi miesiączkami. Niedawno zdążył mi sie cykl 41 dni przy standardowym 30.
    Ponieważ znowu na okres czekam zbyt długo (dzisiaj 43 dc) dzisiaj rano zrobiłam test.
    W okolicy 5 minuty pojawiła sie jasna ale widoczna różowa II kreska. Nie trzebabylo wytrzeszczac oczu, ani ustawiać specjalnie pod światło aby ja zobaczyć;)
    Jednak w niecała minutę pozniej zniknęła i juz w sumie został po niej jedynie białawy ślad.
    Czy któraś z was miała taki przypadek zeby kreska była i zniknęła?
    Nie wiem co o tym myślec... jutro powtórzę test z porannego moczu, ale czuje sie troche skołowana, wiem ze najlepiej byłoby iść na bete i to by rozwiało wątpliwości, ale niestety nie mam takiej możliwości :/

ckai9jcgjglpl7nq.png
    ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
    🧑🏻❤️18.01.2020r
    5tc 💔

• alicja21 Nowa

Wysłany: 6 września 2018, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosana wrote:
    Hej!:)
    Od porodu (1,5 roku) mam problemy z dosc nieregularnymi miesiączkami. Niedawno zdążył mi sie cykl 41 dni przy standardowym 30.
    Ponieważ znowu na okres czekam zbyt długo (dzisiaj 43 dc) dzisiaj rano zrobiłam test.
    W okolicy 5 minuty pojawiła sie jasna ale widoczna różowa II kreska. Nie trzebabylo wytrzeszczac oczu, ani ustawiać specjalnie pod światło aby ja zobaczyć;)
    Jednak w niecała minutę pozniej zniknęła i juz w sumie został po niej jedynie białawy ślad.
    Czy któraś z was miała taki przypadek zeby kreska była i zniknęła?
    Nie wiem co o tym myślec... jutro powtórzę test z porannego moczu, ale czuje sie troche skołowana, wiem ze najlepiej byłoby iść na bete i to by rozwiało wątpliwości, ale niestety nie mam takiej możliwości :/

Wczoraj miałam podobną sytuacje. Jak się u Ciebie zakończyło?

alicja
  • Mama-Ali Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak miałam- i to parę razy. To były chyba felerne testy, bo ciąży z tego nie było. Tak jakby odznaczało się miejsce, w którym ta kreska druga powinna się pojawić. Jeśli ciąża jest, kreska nie zniknie ;)

ex2bgu1r0a0mqp77.png

f2wl3e5eiokd3igu.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ