X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Imię dla chłopca
Odpowiedz

Imię dla chłopca

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • xxpaulaa92xx Debiutantka

Wysłany: 24 sierpnia 2024, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczyny, razem z moim mężem szukamy imienia dla naszego 3 synka i jest wielki dylemat 😅 tak jak w dwóch poprzednich ciążach byliśmy zgodni co do jedynego imienia tak teraz nie możemy się zdecydować . Mi osobiście jako pierwsze podoba się bardzo Leonardo (mieszkamy we Włoszech) jako drugie imię David i trzecie Daniel mojemu ukochanemu najbardziej Daniel i nie możemy dojść do porozumienia 🙈. Jakie imię wam się najbardziej podoba?? W domu mamy Adama i Viktora.

xxpaulaa92xx
  • Poziomka123 Znajoma

Wysłany: 24 sierpnia 2024, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może Aleksander (Alexander)

• ver6ena Ekspertka

Wysłany: 17 września 2024, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może Vincent lub Charles, Julian/juliusz
    Z takich międzynarodowych jest sporo opcji
    Matteo chyba popularne we Włoszech a to Polski Mateusz:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ