X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Jak radzić sobie z różnymi myślami?
Odpowiedz

Jak radzić sobie z różnymi myślami?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Madula Znajoma

Wysłany: 26 sierpnia 2024, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy Wy również macie w głowie różne myśli, mimo że podstawową Waszą zasadą jest, by utrzymywać pozytywne nastawienie i być pełną spokoju? Czy też odczuwanie nerwy na myśl o pierwszym usg na pierwszej wizycie, a potem na myśl o kolejnych badaniach prenatalnych? Chodzi mi ogólnie o to, jakie macie sposoby, by skutecznie pozwalać tym niepotrzebnym myślom iść sobie daleko, w siną dal. Co robicie, by pozwolić sobie na pełne cieszenie się tym doświadczeniem? Tak czysto i beztrosko?🤗❤

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20250424/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/5ef7/preg.png
  • AgaKa800 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2024, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzucam się w wir pracy… w pracy nie myślę o tym, że jestem w ciąży :)
    Najgorzej wieczorami, gdy jest czas czytać i szukać interpretacji wyników itp…

Fafafą, Madula lubią tę wiadomość

21.06 ⏸️ 1cs
    10.07 6+3 z serduszkiem ♥️
    26.08 prenatalne, niskie ryzyka 😇
    4.09 wszystko oki!
    23.09 widzimy się kolejny raz 🍀
    27 lat🥰

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ