X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kiedy zaczęliście nosić wkładki ortopedyczne?
Odpowiedz

Kiedy zaczęliście nosić wkładki ortopedyczne?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • bashirian.callie Debiutantka

Wysłany: 20 maja, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! Mam 30 lat i ostatnio zacząłem odczuwać bóle stóp po całym dniu na nogach. Chciałem się zapytać, kiedy Wy zaczęliście nosić wkładki ortopedyczne? Czy warto je stosować, gdy nie mamy poważniejszych problemów zdrowotnych, tylko po prostu komfortowo chodzimy na co dzień? Będę wdzięczny za Wasze doświadczenia!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ