X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kłucie w pochwie/ szyjce
Odpowiedz

Kłucie w pochwie/ szyjce

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak w temacie. Czy któraś z Was miała lub ma i nie zwiastowało nic złego? Mnie tak kłuje od dawna szyjke mam niezabogata ale gine nic nie mowil. Ale powoduje to u mnie duży stres.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    86Monia wrote:
    Jak w temacie. Czy któraś z Was miała lub ma i nie zwiastowało nic złego? Mnie tak kłuje od dawna szyjke mam niezabogata ale gine nic nie mowil. Ale powoduje to u mnie duży stres.
    Monia, ja mam te klucia, a wiesz jaką mam długość szyjki i nic sie z nią nie dzieje:-) Niestety problemow z szyjka zazwyczaj nie da sie wyczuc i najwazniejsza jest ocena przez usg dopochwowe.

• Leira Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    86Monia wrote:

Kłucia miałam bardzo często w 2 trymestrze i były dość silne. Szyjka się nie skracała. Podobno szyjka skraca się bezobjawowo, więc szansa, że skraca się w trakcie kłucia jest taka sama jak szansa na skrócenie się bez kłucia :P

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam takie klucia/ bol w szyjce pochwie czy lonie, trudno stwierdzić. Myślałam ze to normalne a okazało się ze rozchodzi mi sie spojenie lonowe. Z tego względu mialam cc.

dqprqps6kaqxmc83.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ