X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kłucie w pochwie/ szyjce
Odpowiedz

Kłucie w pochwie/ szyjce

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak w temacie. Czy któraś z Was miała lub ma i nie zwiastowało nic złego? Mnie tak kłuje od dawna szyjke mam niezabogata ale gine nic nie mowil. Ale powoduje to u mnie duży stres.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    86Monia wrote:
    Jak w temacie. Czy któraś z Was miała lub ma i nie zwiastowało nic złego? Mnie tak kłuje od dawna szyjke mam niezabogata ale gine nic nie mowil. Ale powoduje to u mnie duży stres.
    Monia, ja mam te klucia, a wiesz jaką mam długość szyjki i nic sie z nią nie dzieje:-) Niestety problemow z szyjka zazwyczaj nie da sie wyczuc i najwazniejsza jest ocena przez usg dopochwowe.

• Leira Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    86Monia wrote:

Kłucia miałam bardzo często w 2 trymestrze i były dość silne. Szyjka się nie skracała. Podobno szyjka skraca się bezobjawowo, więc szansa, że skraca się w trakcie kłucia jest taka sama jak szansa na skrócenie się bez kłucia :P

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam takie klucia/ bol w szyjce pochwie czy lonie, trudno stwierdzić. Myślałam ze to normalne a okazało się ze rozchodzi mi sie spojenie lonowe. Z tego względu mialam cc.

dqprqps6kaqxmc83.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ