X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Konsultacja internistyczna
Odpowiedz

Konsultacja internistyczna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolcia91 Koleżanka

Wysłany: 5 lutego 2018, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny
    Chciałam się zapytać co Wam wpisał internista w karcie ciąży w rubryce "konsultacja internistyczna". Miejsca nie jest za wiele, a moja ginekolog nalega by tego typu notatka się znajdowała :).

Aniołek 12tc [*]- wrzesień 2017
    0d1y3e3kskzr7fqw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2018, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie miałam ani tego, ani kosultacji u dentysty, miejsce na karcie ciąży jest nie wiadomo po co. Najważniejsze są badania na gbs, hbv, hiv, toxo itp itd

• NiecierpliwaOna Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia91 wrote:
    Cześć dziewczyny
    Chciałam się zapytać co Wam wpisał internista w karcie ciąży w rubryce "konsultacja internistyczna". Miejsca nie jest za wiele, a moja ginekolog nalega by tego typu notatka się znajdowała :).

Nie miałam nigdy nic wpisane w rubryczkę. Przepraszam,ale mam pyranie z zupełnie innej beczki. Widzę,że po stracie dość szybko znowu udało Ci się zafasolkować. Miałaś zabueg łyżeczkowania? Ze staraniami czekałaś do pierwszej @? Brałaś jakueś leki podczas starań i kolejnej ciąży? Nam lekarz w szpitalu powiedział,żebyśmy wstrzymali się z seksem do @ a starania zaczęli po drugiej @ od zabiegu,ale ja chciałabym zacząć jak najszybciej,najchętnuej już,ale dopiero minęły 2 tyg od zabiegu,więc już poczekam do @

Wojtuś 09. 03. 2013
    Kasia 20. 05. 2015
    Kubuś 13. 11. 2016
    Aniołek Bogusia <3 24.01.2018 <3 [*] 10 tc
    Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 klz9hdgexq2u0dlm.png
  • Karolcia91 Koleżanka

Wysłany: 5 lutego 2018, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się udało poronić bez łyżeczkowania. Przyjechałam na Izbę Przyjęć już z bardzo silnymi skurczami i dużym krwawieniem, także przez noc praktycznie sama się oczyściłam. Później jeszcze podali mi tylko tabletki poronne aby wyindukować dalsze złuszczenie endometrium i obeszło się bez zabiegu...Starania zaczęliśmy po pierwszej @. W pierwszym cyklu się nie udało, ale zaskoczyło w kolejnym :).
    Żadnych leków nie brałam, monitorowałam sobie tylko temperaturę i śluz.
    Powodzenia życzę!!! Będzie dobrze! Daj sobie tylko czas :).

Aniołek 12tc [*]- wrzesień 2017
    0d1y3e3kskzr7fqw.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ