Konsultacja internistyczna
-
nick nieaktualny
-
Karolcia91 wrote:Cześć dziewczyny
Chciałam się zapytać co Wam wpisał internista w karcie ciąży w rubryce "konsultacja internistyczna". Miejsca nie jest za wiele, a moja ginekolog nalega by tego typu notatka się znajdowała .
Nie miałam nigdy nic wpisane w rubryczkę. Przepraszam,ale mam pyranie z zupełnie innej beczki. Widzę,że po stracie dość szybko znowu udało Ci się zafasolkować. Miałaś zabueg łyżeczkowania? Ze staraniami czekałaś do pierwszej @? Brałaś jakueś leki podczas starań i kolejnej ciąży? Nam lekarz w szpitalu powiedział,żebyśmy wstrzymali się z seksem do @ a starania zaczęli po drugiej @ od zabiegu,ale ja chciałabym zacząć jak najszybciej,najchętnuej już,ale dopiero minęły 2 tyg od zabiegu,więc już poczekam do @Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Mi się udało poronić bez łyżeczkowania. Przyjechałam na Izbę Przyjęć już z bardzo silnymi skurczami i dużym krwawieniem, także przez noc praktycznie sama się oczyściłam. Później jeszcze podali mi tylko tabletki poronne aby wyindukować dalsze złuszczenie endometrium i obeszło się bez zabiegu...Starania zaczęliśmy po pierwszej @. W pierwszym cyklu się nie udało, ale zaskoczyło w kolejnym .
Żadnych leków nie brałam, monitorowałam sobie tylko temperaturę i śluz.
Powodzenia życzę!!! Będzie dobrze! Daj sobie tylko czas .Aniołek 12tc [*]- wrzesień 2017
-