X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Krwiak 7tc pomocy
Odpowiedz

Krwiak 7tc pomocy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Werax Znajoma

Wysłany: 13 stycznia 2021, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny wczoraj byłam na badaniu jestem w 7 tc serduszko bije wszystko dobrze jednak lekarz zauwazył krwiaka na 1 rzut oka myslal ze to drugie dziecko ale to krwiak nie krwawie przepisał mi jednak duphaston mam zacząć brać jakbym zaczela krwawic czy plamić boli mnie podbrzusze bardzo często. Czy któraś z Was tez miala krwiaka jak to się skończyło czy mozna współżyć bo nic mi nie powiedział na ten temat powiedzial tylko ze się wchłonie

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2021, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam krwiaka w drugiej ciąży około 16tc. Umnie pękł, krwawiłam, plamiłam póki się nie oczyścił. Nic mnie nie bolało. Zalecone miałam standardowe branie duphaston i nospa. Współżycie było niewskazane.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ