X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Krwiak 7tc pomocy
Odpowiedz

Krwiak 7tc pomocy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Werax Znajoma

Wysłany: 13 stycznia 2021, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny wczoraj byłam na badaniu jestem w 7 tc serduszko bije wszystko dobrze jednak lekarz zauwazył krwiaka na 1 rzut oka myslal ze to drugie dziecko ale to krwiak nie krwawie przepisał mi jednak duphaston mam zacząć brać jakbym zaczela krwawic czy plamić boli mnie podbrzusze bardzo często. Czy któraś z Was tez miala krwiaka jak to się skończyło czy mozna współżyć bo nic mi nie powiedział na ten temat powiedzial tylko ze się wchłonie

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2021, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam krwiaka w drugiej ciąży około 16tc. Umnie pękł, krwawiłam, plamiłam póki się nie oczyścił. Nic mnie nie bolało. Zalecone miałam standardowe branie duphaston i nospa. Współżycie było niewskazane.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ