X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kupie ciuszki dla chłopca !!
Odpowiedz

Kupie ciuszki dla chłopca !!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MiaNa Debiutantka

Wysłany: 14 stycznia 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim. Przyjmę lub niedrogo odkupie ciuszki dla chłopca rozm 56-68 i inne akcesoria dla niemowlaka !

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj. Na bazarku str 148 mam kilka rzeczy do sprzedania. Zajrzyj jakbyś była zainteresowana to napisz na priv

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • paulinqa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak bys chciała to moge ci wyslac foto lub link na olx gdzie mam wystawione ubranka

Mikołaj ♡
    relgupjypxcecsm1.png

22.04.2014 [*]
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam do sprzedania ciuszki 3-6 miesiecy:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ