X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kupie ciuszki dla chłopca !!
Odpowiedz

Kupie ciuszki dla chłopca !!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MiaNa Debiutantka

Wysłany: 14 stycznia 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim. Przyjmę lub niedrogo odkupie ciuszki dla chłopca rozm 56-68 i inne akcesoria dla niemowlaka !

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj. Na bazarku str 148 mam kilka rzeczy do sprzedania. Zajrzyj jakbyś była zainteresowana to napisz na priv

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • paulinqa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak bys chciała to moge ci wyslac foto lub link na olx gdzie mam wystawione ubranka

Mikołaj ♡
    relgupjypxcecsm1.png

22.04.2014 [*]
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam do sprzedania ciuszki 3-6 miesiecy:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ